SCANIA UGOVORILA VELIKI POSAO ZA NORVEŠKU

SCANIA UGOVORILA VELIKI POSAO ZA NORVEŠKU

Za dva norveška prevoznika Scania je ugovorila isporuku 114 autobusa, među kojima su modeli Citywide, OmniCity i Scania Higer.

Scania će isporučiti 114 autobusa javnim prevoznicima L/L Setesdal Bilruter i Agder Buss AS. Ukupno 88 autobusa će biti isporučeno ove godine, a preostalih 25 će ući u saobraćaj 2016. godine. Ovo je do sada najveća pojedinačna narudžbina za autobuse koju je Scania primila iz Norveške. Scania će isporučiti nekoliko modela autobusa, među kojima su gradski autobus Scania Citywide, međugradski autobusi Scania OmniCity 320 i 340 i turistički Scania Higer A30. Kako je ovim ugovorom predviđeno, Scania će obezbediti i usluge održavanja i popravki.

scania_citywide

„Scania je odabrana na osnovu sveobuhvatne procene, gde su cena, kvalitet, operativnost i održavanje bili ključni faktori,“ rekao je Alf Reidar Birkeland, prodžekt menadžer kompanija L/L Setesdal Bilruter i Agder Buss AS. „Scania je bila konkurentna sa cenom i kvalitetom, ali se najviše dokazala u eksploataciji i održavanju.“

scania_higer

„Ova narudžbina potvrđuje sposobnost kompanije Scania da ponudi brojna rešenja za čitavu paletu potreba prevoza putnika,“ rekao je Klas Dahlberg, direktor Scania autobusa.

Svi novi autobusi će biti opremljeni sistemom Scania Fleet Management, koji putem interneta prati, analizira i kontroliše rad voznog parka.

„Ubeđeni smo da će Scania Fleet Management pomoći u optimizaciji eksploatacije naših autobusa i da ćemo videti veoma pozitivne efekte,“ zaključio je Birkeland.

Foto: Saša Conić, Autobusi.NET

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica