SOLARIS SA ALLISON AUTOMATSKIM MENJAČEM

Na aerodromu Šarl de Gol (CDG) u Parizu, saobraća novih 38 Solarisa Urbino 12 sa automatskim menjačem Allison T310R.

Kompanija za prevoz putnika, Aeropass, pustila je od prošlog septembra u opticaj 38 novih autobusa Solaris Urbino 12 za potrebe kompanije Air France. Sa kapacitetom od 105 putnika i prosečnom brzinom od 8 km/h, ovi autobusi rade na pistama aerodroma Šarl de Gol i projektovani su da prevoze letačko i kabinsko osoblje i putnike.

12-metarski Solaris autobusi su opremljeni potpuno automatskim menjačima Allison T310R. Pošto autobusi zadovoljavaju sve standarde, mogu da saobraćaju i javnim putevima i servisnim saobraćajnicama. Ovo će značajno olakšati održavanje i doprineti smanjenju troškova, jer sada na aerodromu neće morati da postoji poseban tim tehničara za održavanje, kao ni lager rezervnih delova.

Novih 38 autobusa zamenjuje stare aerodromske autobuse koji su takođe bili opremljeni Allison automatskim menjačima. Aeropass je prilikom nabavke tražio da novi autobusi budu opremljeni Allison automatikom. Ovo je doprinelo da Solaris proširi opciju menjača u ponudi za modele Urbino.

Automatski menjač T310R je projektovan za prevoz putnika. U kombinaciji sa motorom Cummins snage 205 kW (275 KS) i zapremine 6,7 litara, Solaris Urbino obezbeđuje ekonomičnu i udobnu vožnju.

Izvor: Allison Transmission

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica