Solaris za tržište Indije

Solaris za tržište Indije

Na sajmu Auto Expo 2018 održanom u Nju Delhiju, predstavljen električni autobus kojeg će zajedno proizvoditi poljski Solaris Bus & Coach i indijski JBM Auto.

Sajam Auto Expo 2018 imao je nekoliko velikih najava za indijsko tržište, odnosno dva različita električna autobusa, koja će uskoro biti dostupna za javni prevoz. Projekat JBM Solaris Electric Vehicles, zajednički poduhvat poljskog Solarisa i indijske firme JBM Auto, predstavio je novu seriju električnih autobusa pod imenom „Eco Life“ za indijsko tržište. Pored toga, Ashok Leyland je predstavio svoj prvi električni autobus sa zamenljivim baterijama.

jbm_ecolife_2

Serija Eco Life, koju zajedno proizvode Solaris i JBM Auto, biće proizvedena u objektima u Faribadadu i Kosiju, čiji je predviđeni kapacitet isporuka od 2.000 električnih autobusa godišnje.

jbm_ecolife_3

Autobusi će se napajati pomoću litijumskih baterija, koje će imati opseg od 150 do 200 kilometara tokom 10 do 15 časova vožnje, u zavisnosti uslova saobraćaja u gradu. Baterije mogu da se pune putem utikača, kao i preko pantografa.

jbm_ecolife_1

Nova ekološka serija novog poduhvata JBM Solaris Electric Vehicles stiže sa preciznim vremenskim rasporedom, kao i čistiji transport koji čijem prelasku teži indijska Vlada.

Foto JBM Auto

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica