Volvo Buses predstavio novi Euro 6 dabl deker

Volvo Buses predstavio novi Euro 6 dabl deker

U Hong Kongu predstavljen autobus sa novom šasijom Volvo B8L.

Volvo Buses je lansirao proizvodnju nove šasije za dabl deker autobuse, sa ciljem da zadovolje potrebe prevoza putnika u regionu Azija-Pacifika. Sa efikasnom potrošnjom goriva, niskim zagađenjem i niskim troškovima održavanja, nova Euro 6 šasija je predstavljena u Hong Kongu na manifestaciji Volvo Ocean Race, 25 januara 2018, godine.

volvo_b8l_hongkong

Nova troosovinska šasija B8L je za Volvo Buses bitan dodatak postojećoj paleti proizvoda namenjenoj javnom prevozu. Volvo B8L se proizvodi u Borasu u Švedskoj i uveliko se testira u zahtevnim gradskim uslovima Hong Konga i Singapura. Nova šasija B8L zamenjuje stari model Volvo B9TL sa preko 4.000 primeraka prodatih u regionu Azije-Pacifika.
Sa dokazanim Volvo motorom D8K, šasija B8L raspolaže snagom od 350 KS (258 kW) i obrtnim momentom od 1.400 Nm pri 1.200-1.600 obrtaja u minuti. Motor D8K je uparen sa potpuno automatskim menjačem ZF 6AP1600C. Osmolitarski motor odlikuje common-rail tehnologija i više električnih pomoćnih sklopova nego ikad. Pogonski paket pruža nove standarde u ekonomičnosti, smanjenju buke i zagađenja.

Pored novog pogona, šasija B8L ima manju ukupnu masu, manji prečnik okretanja i potpuno nove osovine i vešanje za bolji komfor u vožnji, poboljšanu upravljivost i viši nivo performansi vozila.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica