Logo

Da li su prevoznici generalno svesni koliko mi njih pratimo?

Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)

Postod Sloba » Čet Okt 15, 2009 9:25 am

Ja se iskreno nadam da ćemo se okupiti na Beotruck 10 koji se održava od 23. do 27. marta i da će ekipa iz Novog Sada dobiti počasne ulaznice kao i kancelariju na Neobusovom štandu.
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Sponzor

Postod cone » Čet Okt 15, 2009 10:31 am

Bogami, tako je bilo 2008. :wink:
Nadam se da ćemo dobiti i više ulaznica, da ne bude samo za članove iz NS, već i za ostale koji će se okupiti u BG. :)
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:49 pm

Postod Iosis » Čet Okt 15, 2009 2:02 pm

E još bi i mogli autobusom svi da odemo zajedno u Bg. :)
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod DraganNish » Čet Okt 15, 2009 11:53 pm

Iosis je napisao:E još bi i mogli autobusom svi da odemo zajedno u Bg. :)

E da je situacija bolja i lepo da se iznajmi bus na nekoliko dana pa pola Srbije da se predje... :) ... no takva vremena nisu nazalost :(
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod PEX » Pet Okt 16, 2009 12:14 am

Al` bi forumaši pravili dernek :) :)
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod petar » Pet Okt 16, 2009 11:43 pm

MOJA FIRMA NISSENS DENMARK IZLAZE SVAKE GODINE NA SAJMU U BEOGRADU,PA TAKO STO SE TICE UPADA NA SAJAM ZA NASE FORUMASE NIJE PROBLEM UVESCU IH JA BESPLATNO! ;-)
Korisnikov avatar
petar
Član

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 6:31 pm

Postod The Dubster » Sre Mar 24, 2010 9:37 pm

ma mislim da neki nisu, barem u BiH. slabo prate, čak sam imao i par loših iskustava pri slikanju :?
Korisnikov avatar
The Dubster
Član

Pridružio se: Ned Mar 21, 2010 5:33 pm

Postod randjelovic66 » Sre Mar 24, 2010 10:17 pm

The Dubster je napisao:ma mislim da neki nisu, barem u BiH. slabo prate, čak sam imao i par loših iskustava pri slikanju :?

Kakva bre losa iskustva,sta ti se desilo :roll:
Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Pridružio se: Pet Dec 11, 2009 4:27 pm

Postod The Dubster » Sre Mar 24, 2010 10:46 pm

randjelovic66 je napisao:
The Dubster je napisao:ma mislim da neki nisu, barem u BiH. slabo prate, čak sam imao i par loših iskustava pri slikanju :?

ma jednom slikam bus GRAS-a, izađe mi vozač i pođe se derat vako nako... 20 min sam objašnjavao, šta i kako, i jedva skontao, al et opet se na kraju se dobro završilo. a isto tako, jednom kad sam slikao buseve koje prevoze rudare RMU Breza, priđe neki lik i govori "pazi šta ćeš napisat"... mislim ono... baš ***CENZURISANO*** :?
Korisnikov avatar
The Dubster
Član

Postod randjelovic66 » Sre Mar 24, 2010 10:51 pm

The Dubster je napisao:

ma jednom slikam bus GRAS-a, izađe mi vozač i pođe se derat vako nako... 20 min sam objašnjavao, šta i kako, i jedva skontao, al et opet se na kraju se dobro završilo. a isto tako, jednom kad sam slikao buseve koje prevoze rudare RMU Breza, priđe neki lik i govori "pazi šta ćeš napisat"... mislim ono... baš ***CENZURISANO*** :?

Hehehe,nisi bolan jedini :lol: Ja sam se naslusao psovki,dreke i svakave rasprave sa vozacima,ali ja ne odustajem.Mnogi od njih nisu ni hteli da me saslusaju...Ali u vecini slucaja sve ispade dobro...
Ja bio mogao da napisem knjigu o konfliktima sa vozacima autobusa :lol:
Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Postod The Dubster » Sre Mar 24, 2010 11:00 pm

The Dubster je napisao:

Hehehe,nisi bolan jedini :lol: Ja sam se naslusao psovki,dreke i svakave rasprave sa vozacima,ali ja ne odustajem.Mnogi od njih nisu ni hteli da me saslusaju...Ali u vecini slucaja sve ispade dobro...

zato kad sad slikam bus sa vozačem unutra, slikam krišom - za svaki slučaj :D
Korisnikov avatar
The Dubster
Član

Postod randjelovic66 » Sre Mar 24, 2010 11:12 pm

The Dubster je napisao:
The Dubster je napisao:

zato kad sad slikam bus sa vozačem unutra, slikam krišom - za svaki slučaj :D

Kada je pod gasom,tj.dok vozi nema potrebe krisom,nemoze ti tad nista,a dok pauzira,za svaki slucaj :lol:
Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Postod Iosis » Čet Mar 25, 2010 12:32 am

Ma shvatam ja njih, oni misle sigurno neki novinari koji su gladni i žedni priča trla baba lan da joj prođe dan, a možda se i boje neke kazne od strane policije ili gazde za kojeg rade.
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod 4.decembar » Sub Nov 06, 2010 8:58 pm

Evo recimo, ja imam dobru saradnju sa svim prevoznicima iz moje oblasti, cesto se sastajemo, kako poslovno, tako i privatno, ali mogu vam reci da je generalno misljenje o ovoj vrsti prezentacije veoma lose... Pri tom mislim na ono cega se vecina ustvari boji-da cemo prepoznati fals buseve, da cemo kritikovati to sto su prljavi ili u losem stanju... Evo konkretno vlasnik Glusice je razgovarao samnom, i nije odusevljen sto je dobio reklamu za dzabe... Sto se mene tice, ja sam od svojih vozaca dobio informacije da su slikavani vise puta, te sam stoga malo proguglao i naisao prvo na autobusi.org pa tek onda na ovaj nas. Smatram da je ovaj forum vrhunska stvar i drago mi je sto sam sa vama... :lol:
4.decembar
Član

Pridružio se: Ned Avg 29, 2010 1:24 pm

Postod Aleks_BGD » Sub Nov 06, 2010 9:05 pm

Od gazde do gazde,od coveka do coveka.Svako ima neko svoje misljenje...nekom se svidja nekom nekom ne.Ali jedna stvar stoji da se "primitivizam" jos dugo na Balkanu nece iskoreniti...
Ovaj narod je navikao da se neka "istina" skriva od njega pa tako i gazde....
Nikom nije sve jedno da recimo od Neplana napravi Mercedesa ili od TAMa MANa i kad ga parkira na peron on se sija,a onaj sto putuje kad ga vidi vice jooojjj vidi kakva masina...neznajuci da je to staro 20 i kusur godina...i onda taj isti gazda negde na netu na nekom forumu procita post od nekog klinca koji ima 15-16 god da je provalio da je bus falsh da mu nesto fali i jos se segaci na njegov racun kako ovaj od babe pravi devojku...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Pricaonica