Iosis je napisao:E još bi i mogli autobusom svi da odemo zajedno u Bg.
The Dubster je napisao:ma mislim da neki nisu, barem u BiH. slabo prate, čak sam imao i par loših iskustava pri slikanju

randjelovic66 je napisao:The Dubster je napisao:ma mislim da neki nisu, barem u BiH. slabo prate, čak sam imao i par loših iskustava pri slikanju
Kakva bre losa iskustva,sta ti se desilo

The Dubster je napisao:randjelovic66 je napisao:The Dubster je napisao:ma mislim da neki nisu, barem u BiH. slabo prate, čak sam imao i par loših iskustava pri slikanju
ma jednom slikam bus GRAS-a, izađe mi vozač i pođe se derat vako nako... 20 min sam objašnjavao, šta i kako, i jedva skontao, al et opet se na kraju se dobro završilo. a isto tako, jednom kad sam slikao buseve koje prevoze rudare RMU Breza, priđe neki lik i govori "pazi šta ćeš napisat"... mislim ono... baš ***CENZURISANO***

randjelovic66 je napisao:The Dubster je napisao:randjelovic66 je napisao:The Dubster je napisao:ma mislim da neki nisu, barem u BiH. slabo prate, čak sam imao i par loših iskustava pri slikanju
ma jednom slikam bus GRAS-a, izađe mi vozač i pođe se derat vako nako... 20 min sam objašnjavao, šta i kako, i jedva skontao, al et opet se na kraju se dobro završilo. a isto tako, jednom kad sam slikao buseve koje prevoze rudare RMU Breza, priđe neki lik i govori "pazi šta ćeš napisat"... mislim ono... baš ***CENZURISANO***
Hehehe,nisi bolan jediniJa sam se naslusao psovki,dreke i svakave rasprave sa vozacima,ali ja ne odustajem.Mnogi od njih nisu ni hteli da me saslusaju...Ali u vecini slucaja sve ispade dobro...
Ja bio mogao da napisem knjigu o konfliktima sa vozacima autobusa

The Dubster je napisao:randjelovic66 je napisao:The Dubster je napisao:randjelovic66 je napisao:The Dubster je napisao:ma mislim da neki nisu, barem u BiH. slabo prate, čak sam imao i par loših iskustava pri slikanju
Hehehe,nisi bolan jediniJa sam se naslusao psovki,dreke i svakave rasprave sa vozacima,ali ja ne odustajem.Mnogi od njih nisu ni hteli da me saslusaju...Ali u vecini slucaja sve ispade dobro...
Ja bio mogao da napisem knjigu o konfliktima sa vozacima autobusa
zato kad sad slikam bus sa vozačem unutra, slikam krišom - za svaki slučaj

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju