Logo

JP Subotica-trans, Subotica

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Beograda i Vojvodine.

Postod sboy » Pon Mar 01, 2010 10:51 pm

Prvo da odgovorim za "Nibus-ja" na pitanje za Sanosa 515...Nazalost i taj jedan g.br:25 je na parkingu bez tablica od oktobra meseca,jer mu je sasija jako trula,a firma ne zeli da ulaze u njega,verovatno ce ga rashodovati,posto su odustali od prodaje...Zatim,Neoplan Tourliner je slucajno naleteo na internetu nasem zameniku dir. za remont,prodavao se u Stutgartu za 160.000 evra i eto ga,a inace Tourliner-a imas koliko hoces po Evropi da se prodaju...tako da ne verujem da su bas ovaj vijali :lol:
sboy
Član

Pridružio se: Pet Jan 15, 2010 3:09 pm

Sponzor

Postod PEX » Pon Mar 01, 2010 10:55 pm

sboy je napisao:Prvo da odgovorim za "Nibus-ja" na pitanje za Sanosa 515...Nazalost i taj jedan g.br:25 je na parkingu bez tablica od oktobra meseca,jer mu je sasija jako trula,a firma ne zeli da ulaze u njega,verovatno ce ga rashodovati,posto su odustali od prodaje...Zatim,Neoplan Tourliner je slucajno naleteo na internetu nasem zameniku dir. za remont,prodavao se u Stutgartu za 160.000 evra i eto ga,a inace Tourliner-a imas koliko hoces po Evropi da se prodaju...tako da ne verujem da su bas ovaj vijali :lol:

Bome, niste ga ni malo jeftino platili... Neko je napisao da je onaj Man Lion`s Coach, ex. Topolatrans (sada Sirmiumbus) koštao 99.000€, a Neoplan ništa nije bolji od njega, unutrašnjost, instrument tabla, sve im je potpuno isto...
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod sboy » Pon Mar 01, 2010 11:00 pm

Universo je letos pretrpeo jednu povecu stetu u Splitu kada je nosio jedno k.u.d. tamo na par dana.Prvo vece su mu skinuli tablice,drugo vece su mu nekim ostrim predmetom izgrebali farbu po duzini sa jedne i druge strane i ucrtali neke inicijale(Hrvatske) i fudbalskog kluba Hajduk iz Splita...znaci tezak vandalizam,ali nazalost to nije sve...Busevi Isuzu,g.brojevi:8 i 10 su pretrpeli slicne stete,sto u Zagrebu na parkingu,sto u Omisu i Makarskoj...na busu g.br:8 su tri puta skidali tablice u Omisu... :(
sboy
Član

Postod Nibus-ja » Pon Mar 01, 2010 11:01 pm

sboy je napisao:Prvo da odgovorim za "Nibus-ja" na pitanje za Sanosa 515...Nazalost i taj jedan g.br:25 je na parkingu bez tablica od oktobra meseca,jer mu je sasija jako trula,a firma ne zeli da ulaze u njega,verovatno ce ga rashodovati,posto su odustali od prodaje...Zatim,Neoplan Tourliner je slucajno naleteo na internetu nasem zameniku dir. za remont,prodavao se u Stutgartu za 160.000 evra i eto ga,a inace Tourliner-a imas koliko hoces po Evropi da se prodaju...tako da ne verujem da su bas ovaj vijali :lol:

Hvala na ogovoru za SANOS-515,mozemo li videti njegove slike malo detaljnije :?: I naravno hvala za NEOBUS :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod mate » Pon Mar 01, 2010 11:44 pm

sboy je napisao:Universo je letos pretrpeo jednu povecu stetu u Splitu kada je nosio jedno k.u.d. tamo na par dana.Prvo vece su mu skinuli tablice,drugo vece su mu nekim ostrim predmetom izgrebali farbu po duzini sa jedne i druge strane i ucrtali neke inicijale(Hrvatske) i fudbalskog kluba Hajduk iz Splita...znaci tezak vandalizam,ali nazalost to nije sve...Busevi Isuzu,g.brojevi:8 i 10 su pretrpeli slicne stete,sto u Zagrebu na parkingu,sto u Omisu i Makarskoj...na busu g.br:8 su tri puta skidali tablice u Omisu... :(

Ovo je za najostriju osudu, ovakvi samo sramote Hrvatsku, i uvijek mi je zao kad se tako nesto dogodi :(
mate
Član

Pridružio se: Čet Jun 11, 2009 9:42 pm

Postod sboy » Uto Mar 02, 2010 2:20 pm

Ovo je za najostriju osudu, ovakvi samo sramote Hrvatsku, i uvijek mi je zao kad se tako nesto dogodi :(

Nazalost,nisu svi istog misljenja kao i ti,pa neki po svaku cenu hoce da uniste sve sto je iz Srbije,iako nisu prevoznici krivi za proslost.Sto je najgore,Hrvatska policija se bas nesto nije dala u potragu za pociniocima,niti preduzimala nesto... :( bice bolje...
sboy
Član

Postod Nibus-ja » Uto Mar 02, 2010 5:34 pm

sboy je napisao:Ovo je za najostriju osudu, ovakvi samo sramote Hrvatsku, i uvijek mi je zao kad se tako nesto dogodi :(

Nazalost,nisu svi istog misljenja kao i ti,pa neki po svaku cenu hoce da uniste sve sto je iz Srbije,iako nisu prevoznici krivi za proslost.Sto je najgore,Hrvatska policija se bas nesto nije dala u potragu za pociniocima,niti preduzimala nesto... :( bice bolje...

Zato sto mrze sve sto je srpsko,isto tako je i na KOSOVU :evil:
Nibus-ja
Član

Postod sboy » Uto Mar 02, 2010 10:15 pm

Na Kosovu je slicna situacija,ali nisu tako cesti incidenti na autobuse ili bar ja nisam cuo,dok je u HR to vec postala dugogodisnja praksa...
sboy
Član

Postod mate » Sre Mar 03, 2010 1:53 am

sboy je napisao:Na Kosovu je slicna situacija,ali nisu tako cesti incidenti na autobuse ili bar ja nisam cuo,dok je u HR to vec postala dugogodisnja praksa...

Nazalost to je tako, uvijek ce se naci par idiota koji su spremni napravit neku ***CENZURISANO***...
Ja znam kad su prosle godine bili izbori u Hrvatskoj, da su isto Lastini busevi nastradali u Lici, a noc kad su putovali iz Srbije sam ih ja sreo na autocesti, jer sam i ja tu noc isao na jedan put, s S431 DT od APPa, jos smo mi nesto stali na autocesti, a vozac jednog Axiala se isto zaustavio da vidi jel nam treba pomoc, kasnije smo na jednom odmoristu mi stali, gdje je bilo nekoliko buseva od Laste, svi smo zajedno popili kavu (Vozaci Setre s kojom sam ja isao,ja (voda puta), i nekoliko Lastinih vozaca)...
Isto tako posto Lasta ima liniju Beograd :arrow: Virovitica u koop. s APPom, uvijek su u Sl.Brodu petkom srdacno docekani i nikad nije bilo problema, cak u pocetku su se znali Lastini vozaci zadrzavat duze, da bi se raspitali kod domacih vozaca kojim putem treba prema Pozegi, a i sam sam par puta pomogao Lastinim vozacima u Brodu (ugl. su zalutali u gradu)

Malo sam otisao offtopic, ali neka mi nitko ne zamjeri, nadam se da nas nitko ne gleda kao hrpu huligana koja samo ceka da unisti nesto sto dode iz Srbije, vec kao normalne ljude koji ce uvijek pomoci i srdacno docekati
mate
Član

Postod sboy » Sre Mar 03, 2010 6:19 pm

Mate,tebi i slicnim tebi istomisljenicima svaka cast na takvoj podrsci i srdacnosti!Niko nije rekao da su svi u Hrvatskoj takvi,ali kao i sto si sam zakljucio,postoje grupe huligana u svako vecem mestu koji bez razloga unistavaju neciju imovinu,a nemaju bas nikakve koristi od toga,a zato prevoznici imaju ogromne stete...i to sve iz obesti prema srbima...Nadajmo se da ce toga biti sve manje,ne mogu da kazem nikada,jer se to nece desiti uskoro,ali da se vec neki ljude urazume i shvate da nista ne postizu sa time.
sboy
Član

Postod Aleks_BGD » Sre Mar 03, 2010 6:38 pm

sboy je napisao:Universo je letos pretrpeo jednu povecu stetu u Splitu kada je nosio jedno k.u.d. tamo na par dana.Prvo vece su mu skinuli tablice,drugo vece su mu nekim ostrim predmetom izgrebali farbu po duzini sa jedne i druge strane i ucrtali neke inicijale(Hrvatske) i fudbalskog kluba Hajduk iz Splita...znaci tezak vandalizam,ali nazalost to nije sve...Busevi Isuzu,g.brojevi:8 i 10 su pretrpeli slicne stete,sto u Zagrebu na parkingu,sto u Omisu i Makarskoj...na busu g.br:8 su tri puta skidali tablice u Omisu... :(

Za zadnjih 15 godina koliko zivim u Beogradu,nisam jos nigde video da neko skida tablice na HR vozilima..Ovde kod mene u mojoj zgradi dolazi jedna porodica iz Splita,mislim da voze Pezo 407,i bio je prakiran svo vreme tu dole ispred.Nikad nisam video nekog da mu cacka oko tablica ili da grebe kljucem.No ovaj svet je cudan,ima svakavih oko nas..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Jovan » Sre Mar 03, 2010 7:05 pm

Ma u tom mjestu treba dobar osiguran parking, a nema to bas puno veze po meni sa nacinalnom mrznjm i sl...
Svugdje i u svakoj drzavi ce se naci od 100 000 ili milion ljudi par bolesnika koji ce bez ikakvog razloga nesto ostetiti i to se nece nikad iskorijeniti, ali ako bude parking sa cuvarom i kamerama...
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Postod mate » Sre Mar 03, 2010 9:21 pm

Gbr.8 na liniji Zagreb :arrow: Subotica

Image
mate
Član

Postod Nibus-ja » Čet Mar 04, 2010 9:18 am

sboy je napisao:Mate,tebi i slicnim tebi istomisljenicima svaka cast na takvoj podrsci i srdacnosti!Niko nije rekao da su svi u Hrvatskoj takvi,ali kao i sto si sam zakljucio,postoje grupe huligana u svako vecem mestu koji bez razloga unistavaju neciju imovinu,a nemaju bas nikakve koristi od toga,a zato prevoznici imaju ogromne stete...i to sve iz obesti prema srbima...Nadajmo se da ce toga biti sve manje,ne mogu da kazem nikada,jer se to nece desiti uskoro,ali da se vec neki ljude urazume i shvate da nista ne postizu sa time.

U svakoj zemlji bi to vlast mogla rigorozno da kaznjava takve i slicne stvari,ali kad im se dopusti tako nesto znaci da ih bar 50% u tome podrzavaju :evil:
Nibus-ja
Član

Postod PEX » Čet Mar 04, 2010 11:45 am

Dobro, ispricali ste se, i dosta više o politici! Ako niste zaboravili mi ovde pricamo o autobusima, a ako jeste, procitajte prvila foruma!
Hvala!
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine