sboy je napisao:Prvo da odgovorim za "Nibus-ja" na pitanje za Sanosa 515...Nazalost i taj jedan g.br:25 je na parkingu bez tablica od oktobra meseca,jer mu je sasija jako trula,a firma ne zeli da ulaze u njega,verovatno ce ga rashodovati,posto su odustali od prodaje...Zatim,Neoplan Tourliner je slucajno naleteo na internetu nasem zameniku dir. za remont,prodavao se u Stutgartu za 160.000 evra i eto ga,a inace Tourliner-a imas koliko hoces po Evropi da se prodaju...tako da ne verujem da su bas ovaj vijali
sboy je napisao:Prvo da odgovorim za "Nibus-ja" na pitanje za Sanosa 515...Nazalost i taj jedan g.br:25 je na parkingu bez tablica od oktobra meseca,jer mu je sasija jako trula,a firma ne zeli da ulaze u njega,verovatno ce ga rashodovati,posto su odustali od prodaje...Zatim,Neoplan Tourliner je slucajno naleteo na internetu nasem zameniku dir. za remont,prodavao se u Stutgartu za 160.000 evra i eto ga,a inace Tourliner-a imas koliko hoces po Evropi da se prodaju...tako da ne verujem da su bas ovaj vijali
sboy je napisao:Universo je letos pretrpeo jednu povecu stetu u Splitu kada je nosio jedno k.u.d. tamo na par dana.Prvo vece su mu skinuli tablice,drugo vece su mu nekim ostrim predmetom izgrebali farbu po duzini sa jedne i druge strane i ucrtali neke inicijale(Hrvatske) i fudbalskog kluba Hajduk iz Splita...znaci tezak vandalizam,ali nazalost to nije sve...Busevi Isuzu,g.brojevi:8 i 10 su pretrpeli slicne stete,sto u Zagrebu na parkingu,sto u Omisu i Makarskoj...na busu g.br:8 su tri puta skidali tablice u Omisu...
sboy je napisao:Ovo je za najostriju osudu, ovakvi samo sramote Hrvatsku, i uvijek mi je zao kad se tako nesto dogodi![]()
Nazalost,nisu svi istog misljenja kao i ti,pa neki po svaku cenu hoce da uniste sve sto je iz Srbije,iako nisu prevoznici krivi za proslost.Sto je najgore,Hrvatska policija se bas nesto nije dala u potragu za pociniocima,niti preduzimala nesto...bice bolje...
sboy je napisao:Na Kosovu je slicna situacija,ali nisu tako cesti incidenti na autobuse ili bar ja nisam cuo,dok je u HR to vec postala dugogodisnja praksa...
sboy je napisao:Universo je letos pretrpeo jednu povecu stetu u Splitu kada je nosio jedno k.u.d. tamo na par dana.Prvo vece su mu skinuli tablice,drugo vece su mu nekim ostrim predmetom izgrebali farbu po duzini sa jedne i druge strane i ucrtali neke inicijale(Hrvatske) i fudbalskog kluba Hajduk iz Splita...znaci tezak vandalizam,ali nazalost to nije sve...Busevi Isuzu,g.brojevi:8 i 10 su pretrpeli slicne stete,sto u Zagrebu na parkingu,sto u Omisu i Makarskoj...na busu g.br:8 su tri puta skidali tablice u Omisu...
sboy je napisao:Mate,tebi i slicnim tebi istomisljenicima svaka cast na takvoj podrsci i srdacnosti!Niko nije rekao da su svi u Hrvatskoj takvi,ali kao i sto si sam zakljucio,postoje grupe huligana u svako vecem mestu koji bez razloga unistavaju neciju imovinu,a nemaju bas nikakve koristi od toga,a zato prevoznici imaju ogromne stete...i to sve iz obesti prema srbima...Nadajmo se da ce toga biti sve manje,ne mogu da kazem nikada,jer se to nece desiti uskoro,ali da se vec neki ljude urazume i shvate da nista ne postizu sa time.
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju