Logo

Neoplan Megaliner

Diskusije posvećene autobusima na sprat.

Postod alexandargh » Sre Avg 18, 2010 1:10 am

man je napisao:Znam da je na sprat, ali nekako mi malo mjesta da stanu s poštenim razmakom...
Aj probat ću vidit nešto.
Edit: http://tinyurl.com/23mgygu
(neznam kako se skraćuje link :oops: )

Wow, ladno ima separe. :D

(Ideš na Tiny URL da bi skratio) ;)
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Pridružio se: Uto Jun 08, 2010 11:36 pm

Sponzor

Postod man » Sre Avg 18, 2010 1:19 am

Ok, hvala.

Nije to možda loše, mogu se tu ugurati neki dodatni sadržaji (tipa play station-a ili nekih drugih konzola...ili napraviti "zabavu za odrasle" 8) :lol: )

Samo je napraktično jer se onaj skibox mora stalno nositi...a ako je neki duži put treba sigurno još i prikolica. Srećom 122 nije dug, pa se može i velika prikolica zakačiti ako zatreba :)
man
Član

Pridružio se: Čet Maj 13, 2010 10:57 pm

Postod alexandargh » Sre Avg 18, 2010 1:21 am

man je napisao:Ok, hvala.

Nije to možda loše, mogu se tu ugurati neki dodatni sadržaji (tipa play station-a ili nekih drugih konzola...ili napraviti "zabavu za odrasle" 8) :lol: )

Samo je napraktično jer se onaj skibox mora stalno nositi...a ako je neki duži put treba sigurno još i prikolica. Srećom 122 nije dug, pa se može i velika prikolica zakačiti ako zatreba :)

Hahah, može se tu svašta napraviti. 8)
Problem je, naravno, prtljag i ski boksevi, koji samo ruže bus. :roll:
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Pridružio se: Uto Jun 08, 2010 11:36 pm

Postod s215hdh » Ned Avg 22, 2010 8:25 am

PEX je napisao:
milos265 je napisao:PEX vise voli da premerava po HD modelima (mislim na kapacitet kreveta). Megaliner mu ne bi odgovarao jer 15 metara, dva nivoa, ima mesta za bezanje pa bi "kapacitet" mogao da pocne da bezi, a ovako, 13 i kusur metara, u nivou, nema kud dalje od saraga! :lol:!

Eeeee, čile, sve i ti znaš, svakoj li si rdji vešt :mrgreen: Što kažeš, Megaliner, a ni S 431 DT mi nikako nebi odgovarali, ovako u klasicnom modelu do šaraga stižem "kapacitet" i pričvrljim ga, osim ako ne uspe da pobegne u krevet, ili u najgorem slučaju u wc i zaključa se :D

Nista necu reci, vidi se ko je najgori na forumu :mrgreen:
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Postod civijas » Ned Avg 22, 2010 2:34 pm

s215hdh je napisao:
PEX je napisao:
milos265 je napisao:PEX vise voli da premerava po HD modelima (mislim na kapacitet kreveta). Megaliner mu ne bi odgovarao jer 15 metara, dva nivoa, ima mesta za bezanje pa bi "kapacitet" mogao da pocne da bezi, a ovako, 13 i kusur metara, u nivou, nema kud dalje od saraga! :lol:!

Eeeee, čile, sve i ti znaš, svakoj li si rdji vešt :mrgreen: Što kažeš, Megaliner, a ni S 431 DT mi nikako nebi odgovarali, ovako u klasicnom modelu do šaraga stižem "kapacitet" i pričvrljim ga, osim ako ne uspe da pobegne u krevet, ili u najgorem slučaju u wc i zaključa se :D

:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
civijas
Član

Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 3:46 am

Postod milos265 » Pon Avg 23, 2010 3:38 pm

s215hdh je napisao:
PEX je napisao:

Eeeee i ti si mi cvecka :lol:
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod s215hdh » Sub Avg 28, 2010 10:26 am

U poredjenju sa vama dvojicom, ja sam zlato :D A i direktor, naravno!
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Postod PEX » Sub Avg 28, 2010 11:14 am

s215hdh je napisao:U poredjenju sa vama dvojicom, ja sam zlato :D A i direktor, naravno!

Sve si mi ti zlatan :D Samo jos ne znam ko nam je koga pokvario, ti direktora, ili on tebe :)
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod profesionalac » Sre Sep 01, 2010 9:48 pm

Svaka cast Neoplanu i projektu Megaliner.Zaista je veoma impozantan i mocan bus!!!Pricao sam sa likom koji ga je vozio za turisticku agenciju Ideja,ima slika zelenog Megaliner-a par stranica pre.Kaze da je odlican autobus jedino sto je najmanje namenjen za nase puteve!!!To je krstarica koja je projektovana iskljucivo za voznju po svetskim autoputevima.Ipak je prevelik i suvise gabaritan da bi se vozio na nasim prostorima...Malo je nezgodan i nezahvalan za voznju u rikverc jer su mu obe zadnje osovine pratece tako da hoce da bezi sa putanje.Ima ga i G-din Mile Acimov vlasnik Mat trade-a.Srebrni N 122 Megaliner iz 93.god sa meckinim motorom od 500ks u perfektnom stanju i prodaje ga za 50.000 eura.
profesionalac
Član

Pridružio se: Sub Avg 07, 2010 5:05 pm

Postod The Dubster » Sre Sep 01, 2010 10:22 pm

profesionalac je napisao:Svaka cast Neoplanu i projektu Megaliner.Zaista je veoma impozantan i mocan bus!!!Pricao sam sa likom koji ga je vozio za turisticku agenciju Ideja,ima slika zelenog Megaliner-a par stranica pre.Kaze da je odlican autobus jedino sto je najmanje namenjen za nase puteve!!!To je krstarica koja je projektovana iskljucivo za voznju po svetskim autoputevima.Ipak je prevelik i suvise gabaritan da bi se vozio na nasim prostorima...Malo je nezgodan i nezahvalan za voznju u rikverc jer su mu obe zadnje osovine pratece tako da hoce da bezi sa putanje.Ima ga i G-din Mile Acimov vlasnik Mat trade-a.Srebrni N 122 Megaliner iz 93.god sa meckinim motorom od 500ks u perfektnom stanju i prodaje ga za 50.000 eura.

nisam siguran koja je oznaka megalinera, al N 122 je oznaka skylinera
Korisnikov avatar
The Dubster
Član

Pridružio se: Ned Mar 21, 2010 5:33 pm

Postod profesionalac » Sre Sep 01, 2010 10:27 pm

Oznaka za Megalinera je N 122|4 s tim sto ide kosa crta ali nema je nesto na mojoj tastaturi...
profesionalac
Član

Postod arsenal » Sre Sep 01, 2010 10:30 pm

arsenal je napisao:Megaliner.

Image

Image

Image
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

Postod The Dubster » Sre Sep 01, 2010 10:31 pm

profesionalac je napisao:Oznaka za Megalinera je N 122|4 s tim sto ide kosa crta ali nema je nesto na mojoj tastaturi...

ja mislim da je N 128/4
Korisnikov avatar
The Dubster
Član

Pridružio se: Ned Mar 21, 2010 5:33 pm

Postod profesionalac » Sre Sep 01, 2010 11:07 pm

Ovaj u vlasnistvu Mat-trade-a iz Zrenjanina iz 1993. god. ima oznaku N 122|4
profesionalac
Član

Postod PEX » Sre Sep 01, 2010 11:42 pm

profesionalac je napisao:Ovaj u vlasnistvu Mat-trade-a iz Zrenjanina iz 1993. god. ima oznaku N 122|4

Taj je na CG table, dugo se prodaje, ali neće ga niko.
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

PrethodniSledeća

Povratak na Autobusi na sprat