man je napisao:Znam da je na sprat, ali nekako mi malo mjesta da stanu s poštenim razmakom...
Aj probat ću vidit nešto.
Edit: http://tinyurl.com/23mgygu
(neznam kako se skraćuje link)
Wow, ladno ima separe.
(Ideš na Tiny URL da bi skratio)
man je napisao:Znam da je na sprat, ali nekako mi malo mjesta da stanu s poštenim razmakom...
Aj probat ću vidit nešto.
Edit: http://tinyurl.com/23mgygu
(neznam kako se skraćuje link)
man je napisao:Ok, hvala.
Nije to možda loše, mogu se tu ugurati neki dodatni sadržaji (tipa play station-a ili nekih drugih konzola...ili napraviti "zabavu za odrasle"![]()
)
Samo je napraktično jer se onaj skibox mora stalno nositi...a ako je neki duži put treba sigurno još i prikolica. Srećom 122 nije dug, pa se može i velika prikolica zakačiti ako zatreba
PEX je napisao:milos265 je napisao:PEX vise voli da premerava po HD modelima (mislim na kapacitet kreveta). Megaliner mu ne bi odgovarao jer 15 metara, dva nivoa, ima mesta za bezanje pa bi "kapacitet" mogao da pocne da bezi, a ovako, 13 i kusur metara, u nivou, nema kud dalje od saraga!!
Eeeee, čile, sve i ti znaš, svakoj li si rdji veštŠto kažeš, Megaliner, a ni S 431 DT mi nikako nebi odgovarali, ovako u klasicnom modelu do šaraga stižem "kapacitet" i pričvrljim ga, osim ako ne uspe da pobegne u krevet, ili u najgorem slučaju u wc i zaključa se
s215hdh je napisao:PEX je napisao:milos265 je napisao:PEX vise voli da premerava po HD modelima (mislim na kapacitet kreveta). Megaliner mu ne bi odgovarao jer 15 metara, dva nivoa, ima mesta za bezanje pa bi "kapacitet" mogao da pocne da bezi, a ovako, 13 i kusur metara, u nivou, nema kud dalje od saraga!!
Eeeee, čile, sve i ti znaš, svakoj li si rdji veštŠto kažeš, Megaliner, a ni S 431 DT mi nikako nebi odgovarali, ovako u klasicnom modelu do šaraga stižem "kapacitet" i pričvrljim ga, osim ako ne uspe da pobegne u krevet, ili u najgorem slučaju u wc i zaključa se
Nista necu reci, vidi se ko je najgori na forumu
s215hdh je napisao:PEX je napisao:milos265 je napisao:PEX vise voli da premerava po HD modelima (mislim na kapacitet kreveta). Megaliner mu ne bi odgovarao jer 15 metara, dva nivoa, ima mesta za bezanje pa bi "kapacitet" mogao da pocne da bezi, a ovako, 13 i kusur metara, u nivou, nema kud dalje od saraga!!
Nista necu reci, vidi se ko je najgori na forumu
s215hdh je napisao:U poredjenju sa vama dvojicom, ja sam zlatoA i direktor, naravno!
profesionalac je napisao:Svaka cast Neoplanu i projektu Megaliner.Zaista je veoma impozantan i mocan bus!!!Pricao sam sa likom koji ga je vozio za turisticku agenciju Ideja,ima slika zelenog Megaliner-a par stranica pre.Kaze da je odlican autobus jedino sto je najmanje namenjen za nase puteve!!!To je krstarica koja je projektovana iskljucivo za voznju po svetskim autoputevima.Ipak je prevelik i suvise gabaritan da bi se vozio na nasim prostorima...Malo je nezgodan i nezahvalan za voznju u rikverc jer su mu obe zadnje osovine pratece tako da hoce da bezi sa putanje.Ima ga i G-din Mile Acimov vlasnik Mat trade-a.Srebrni N 122 Megaliner iz 93.god sa meckinim motorom od 500ks u perfektnom stanju i prodaje ga za 50.000 eura.

profesionalac je napisao:Oznaka za Megalinera je N 122|4 s tim sto ide kosa crta ali nema je nesto na mojoj tastaturi...

profesionalac je napisao:Ovaj u vlasnistvu Mat-trade-a iz Zrenjanina iz 1993. god. ima oznaku N 122|4
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju