negas je napisao:Pa nije los sajt, samo sto napravise cirkus s drajverkom! Ko da je tesko voziti bus, i jos u svojoj firmi! Uzmi teraj po gradu BG-u gradski leti na +45 bez klime u loncu ili kod nekog drugog gazde gde ces da vozis i ne spavas, i jedes pljesku jednom rukom...takav zivot zive nasi vozaci! Meni je deda vozi bus u Lasti, ali vozio i sleper! Bus u Lasti je sam uvek remontovao, sta god da je bilo, od diferencijala, motora, kocnica...ali mi je govorio, bus moze i baba da vozi, a sleper nek proba...ne kazem ja da bus nema odgovornost, i ja ga najvise volim, ali napravise od nje ko da vozi mig 29, iako naravno nemam nista protiv devojke, zelim joj uvek srecan put!
Isto ne volim kad se potencira skola, a pogotovu ove privatne koje su nas u vecini slucajeva upropastile i degradirale, al ajd opet da ne menjam temu!
Inace busevi su im OK, tu nema primedbi!
PEX je napisao:negas je napisao:Pa nije los sajt, samo sto napravise cirkus s drajverkom! Ko da je tesko voziti bus, i jos u svojoj firmi! Uzmi teraj po gradu BG-u gradski leti na +45 bez klime u loncu ili kod nekog drugog gazde gde ces da vozis i ne spavas, i jedes pljesku jednom rukom...takav zivot zive nasi vozaci! Meni je deda vozi bus u Lasti, ali vozio i sleper! Bus u Lasti je sam uvek remontovao, sta god da je bilo, od diferencijala, motora, kocnica...ali mi je govorio, bus moze i baba da vozi, a sleper nek proba...ne kazem ja da bus nema odgovornost, i ja ga najvise volim, ali napravise od nje ko da vozi mig 29, iako naravno nemam nista protiv devojke, zelim joj uvek srecan put!
Isto ne volim kad se potencira skola, a pogotovu ove privatne koje su nas u vecini slucajeva upropastile i degradirale, al ajd opet da ne menjam temu!
Treba biti malo i snalažljiv, probojit, uporan, vedro se ponasati i isto tako misliti... Paaa onda neće biti "lonac" po gradu, vec Setra po Europi
Mada naši vozači su "Pusti ti dobar autobus, daj ti meni da vozim najvećeg krša, samo neka bude više para"
negas je napisao:Poenta je da vozaci nemaju lak zivot! I lako je voziti za sebe, opet kazem lako, ali uzmi kod gazde pa teraj, nije isto, a pride ne placa ili malo placa, i vozis prekovremeno, i sve sto ide, znate i sami...
negas je napisao:PEX je napisao:negas je napisao:Pa nije los sajt, samo sto napravise cirkus s drajverkom! Ko da je tesko voziti bus, i jos u svojoj firmi! Uzmi teraj po gradu BG-u gradski leti na +45 bez klime u loncu ili kod nekog drugog gazde gde ces da vozis i ne spavas, i jedes pljesku jednom rukom...takav zivot zive nasi vozaci! Meni je deda vozi bus u Lasti, ali vozio i sleper! Bus u Lasti je sam uvek remontovao, sta god da je bilo, od diferencijala, motora, kocnica...ali mi je govorio, bus moze i baba da vozi, a sleper nek proba...ne kazem ja da bus nema odgovornost, i ja ga najvise volim, ali napravise od nje ko da vozi mig 29, iako naravno nemam nista protiv devojke, zelim joj uvek srecan put!
Treba biti malo i snalažljiv, probojit, uporan, vedro se ponasati i isto tako misliti... Paaa onda neće biti "lonac" po gradu, vec Setra po Europi
Mada naši vozači su "Pusti ti dobar autobus, daj ti meni da vozim najvećeg krša, samo neka bude više para"
Poenta je da vozaci nemaju lak zivot! I lako je voziti za sebe, opet kazem lako, ali uzmi kod gazde pa teraj, nije isto, a pride ne placa ili malo placa, i vozis prekovremeno, i sve sto ide, znate i sami...
milos265 je napisao:Sajt je odlican a sve primedbe na Bobanin racun krajnje neosnovane. Najmanji je problem voziti bus ali u ovoj zemlji se izboriti sa predrasudama i ljudskom gluposcu nije nimalo lako! Vozi ona u tatinoj firmi ali umesto toga je mogla kao vecina drugih da se zeza i lupa skupe automobile po gradu dok drugi zaradjuje ali ona je izabrala da VOZI! I za to joj skidam kapu. A sto se tice gradskog prevoza, kome je dobar dabogda ga vozio do kraja zivota!
Aleks_BGD je napisao:Pex brate nisi probao da vozis duge ture pa neznas.Negas je upravu,dodjes sa jedne ture a dispecar vec spremio drugu,a ti bi kuci.Plata kakva takva je opet nije dovoljna,a tek za tahograf,ovaj iz firme te pritiska da vozis sto vise,policija te ganja za prekovremeno na tahofrafu i pisu ti kazne a ti neznas gde bijes...
Veruj mi batali se te price Setra po Europi,kad te gazda stisne da vozis neprekidno a ti nemas drugde gde i ta Setra ti dodje glave..Juce je kolega otisao da se zali kod direktora na prekovremene sate sto mu nisu placeni,i sto ima problem sa policijom zbog tahografa tj voznje od preko 9 sati,i znas sta mu je ovaj rekao...Pedala bato,dobio je otkaz dok si rekoa keks....
Да небих писао мемоаре кратко ијасно:СЛАЖЕМ СЕ СА ТОБОМ АЛЕКС КАО И СА НЕГАСОМAleks_BGD je napisao:negas je napisao:PEX je napisao:negas je napisao:Pa nije los sajt, samo sto napravise cirkus s drajverkom! Ko da je tesko voziti bus, i jos u svojoj firmi! Uzmi teraj po gradu BG-u gradski leti na +45 bez klime u loncu ili kod nekog drugog gazde gde ces da vozis i ne spavas, i jedes pljesku jednom rukom...takav zivot zive nasi vozaci! Meni je deda vozi bus u Lasti, ali vozio i sleper! Bus u Lasti je sam uvek remontovao, sta god da je bilo, od diferencijala, motora, kocnica...ali mi je govorio, bus moze i baba da vozi, a sleper nek proba...ne kazem ja da bus nema odgovornost, i ja ga najvise volim, ali napravise od nje ko da vozi mig 29, iako naravno nemam nista protiv devojke, zelim joj uvek srecan put!
Poenta je da vozaci nemaju lak zivot! I lako je voziti za sebe, opet kazem lako, ali uzmi kod gazde pa teraj, nije isto, a pride ne placa ili malo placa, i vozis prekovremeno, i sve sto ide, znate i sami...
Pex brate nisi probao da vozis duge ture pa neznas.Negas je upravu,dodjes sa jedne ture a dispecar vec spremio drugu,a ti bi kuci.Plata kakva takva je opet nije dovoljna,a tek za tahograf,ovaj iz firme te pritiska da vozis sto vise,policija te ganja za prekovremeno na tahofrafu i pisu ti kazne a ti neznas gde bijes...
Veruj mi batali se te price Setra po Europi,kad te gazda stisne da vozis neprekidno a ti nemas drugde gde i ta Setra ti dodje glave..Juce je kolega otisao da se zali kod direktora na prekovremene sate sto mu nisu placeni,i sto ima problem sa policijom zbog tahografa tj voznje od preko 9 sati,i znas sta mu je ovaj rekao...Pedala bato,dobio je otkaz dok si rekoa keks....
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju