Logo

Rasto Tours, Beograd

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Beograda i Vojvodine.

Postod ivan264 » Pet Mar 18, 2011 2:37 pm

NOV SAJT : www.rastotours.com
ivan264
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 1:41 pm

Sponzor

Postod Krle » Pet Mar 18, 2011 7:39 pm

Odlican! :D
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Postod negas » Sub Mar 19, 2011 1:48 pm

Pa nije los sajt, samo sto napravise cirkus s drajverkom! Ko da je tesko voziti bus, i jos u svojoj firmi! Uzmi teraj po gradu BG-u gradski leti na +45 bez klime u loncu ili kod nekog drugog gazde gde ces da vozis i ne spavas, i jedes pljesku jednom rukom...takav zivot zive nasi vozaci! Meni je deda vozi bus u Lasti, ali vozio i sleper! Bus u Lasti je sam uvek remontovao, sta god da je bilo, od diferencijala, motora, kocnica...ali mi je govorio, bus moze i baba da vozi, a sleper nek proba...ne kazem ja da bus nema odgovornost, i ja ga najvise volim, ali napravise od nje ko da vozi mig 29, iako naravno nemam nista protiv devojke, zelim joj uvek srecan put :wink: !
Isto ne volim kad se potencira skola, a pogotovu ove privatne koje su nas u vecini slucajeva upropastile i degradirale, al ajd opet da ne menjam temu!

Inace busevi su im OK, tu nema primedbi!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod PEX » Sub Mar 19, 2011 1:54 pm

negas je napisao:Pa nije los sajt, samo sto napravise cirkus s drajverkom! Ko da je tesko voziti bus, i jos u svojoj firmi! Uzmi teraj po gradu BG-u gradski leti na +45 bez klime u loncu ili kod nekog drugog gazde gde ces da vozis i ne spavas, i jedes pljesku jednom rukom...takav zivot zive nasi vozaci! Meni je deda vozi bus u Lasti, ali vozio i sleper! Bus u Lasti je sam uvek remontovao, sta god da je bilo, od diferencijala, motora, kocnica...ali mi je govorio, bus moze i baba da vozi, a sleper nek proba...ne kazem ja da bus nema odgovornost, i ja ga najvise volim, ali napravise od nje ko da vozi mig 29, iako naravno nemam nista protiv devojke, zelim joj uvek srecan put :wink: !
Isto ne volim kad se potencira skola, a pogotovu ove privatne koje su nas u vecini slucajeva upropastile i degradirale, al ajd opet da ne menjam temu!

Treba biti malo i snalažljiv, probojit, uporan, vedro se ponasati i isto tako misliti... Paaa onda neće biti "lonac" po gradu, vec Setra po Europi ;)
Mada naši vozači su "Pusti ti dobar autobus, daj ti meni da vozim najvećeg krša, samo neka bude više para" Što ja nikad nebi uradio, jer u dobrom autobusu si jak "igrač", a u kanti...
Poslednji put menjao PEX dana Sub Mar 19, 2011 2:00 pm, izmenjena samo jedanput
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod negas » Sub Mar 19, 2011 2:00 pm

PEX je napisao:
negas je napisao:Pa nije los sajt, samo sto napravise cirkus s drajverkom! Ko da je tesko voziti bus, i jos u svojoj firmi! Uzmi teraj po gradu BG-u gradski leti na +45 bez klime u loncu ili kod nekog drugog gazde gde ces da vozis i ne spavas, i jedes pljesku jednom rukom...takav zivot zive nasi vozaci! Meni je deda vozi bus u Lasti, ali vozio i sleper! Bus u Lasti je sam uvek remontovao, sta god da je bilo, od diferencijala, motora, kocnica...ali mi je govorio, bus moze i baba da vozi, a sleper nek proba...ne kazem ja da bus nema odgovornost, i ja ga najvise volim, ali napravise od nje ko da vozi mig 29, iako naravno nemam nista protiv devojke, zelim joj uvek srecan put :wink: !

Treba biti malo i snalažljiv, probojit, uporan, vedro se ponasati i isto tako misliti... Paaa onda neće biti "lonac" po gradu, vec Setra po Europi ;)
Mada naši vozači su "Pusti ti dobar autobus, daj ti meni da vozim najvećeg krša, samo neka bude više para"

Poenta je da vozaci nemaju lak zivot! I lako je voziti za sebe, opet kazem lako, ali uzmi kod gazde pa teraj, nije isto, a pride ne placa ili malo placa, i vozis prekovremeno, i sve sto ide, znate i sami...
negas

Postod PEX » Sub Mar 19, 2011 2:20 pm

negas je napisao:Poenta je da vozaci nemaju lak zivot! I lako je voziti za sebe, opet kazem lako, ali uzmi kod gazde pa teraj, nije isto, a pride ne placa ili malo placa, i vozis prekovremeno, i sve sto ide, znate i sami...

Ko zna-zna.. Snaći će se i biće mu dobro 8)
PEX
Profesionalni vozač

Postod milos265 » Sub Mar 19, 2011 2:24 pm

Sajt je odlican a sve primedbe na Bobanin racun krajnje neosnovane. Najmanji je problem voziti bus ali u ovoj zemlji se izboriti sa predrasudama i ljudskom gluposcu nije nimalo lako! Vozi ona u tatinoj firmi ali umesto toga je mogla kao vecina drugih da se zeza i lupa skupe automobile po gradu dok drugi zaradjuje ali ona je izabrala da VOZI! I za to joj skidam kapu. A sto se tice gradskog prevoza, kome je dobar dabogda ga vozio do kraja zivota! :twisted:
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod Aleks_BGD » Sub Mar 19, 2011 2:29 pm

negas je napisao:
PEX je napisao:

Mada naši vozači su "Pusti ti dobar autobus, daj ti meni da vozim najvećeg krša, samo neka bude više para"

Poenta je da vozaci nemaju lak zivot! I lako je voziti za sebe, opet kazem lako, ali uzmi kod gazde pa teraj, nije isto, a pride ne placa ili malo placa, i vozis prekovremeno, i sve sto ide, znate i sami...

Pex brate nisi probao da vozis duge ture pa neznas.Negas je upravu,dodjes sa jedne ture a dispecar vec spremio drugu,a ti bi kuci.Plata kakva takva je opet nije dovoljna,a tek za tahograf,ovaj iz firme te pritiska da vozis sto vise,policija te ganja za prekovremeno na tahofrafu i pisu ti kazne a ti neznas gde bijes...
Veruj mi batali se te price Setra po Europi,kad te gazda stisne da vozis neprekidno a ti nemas drugde gde i ta Setra ti dodje glave..Juce je kolega otisao da se zali kod direktora na prekovremene sate sto mu nisu placeni,i sto ima problem sa policijom zbog tahografa tj voznje od preko 9 sati,i znas sta mu je ovaj rekao...Pedala bato,dobio je otkaz dok si rekoa keks....
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod negas » Sub Mar 19, 2011 2:42 pm

milos265 je napisao:Sajt je odlican a sve primedbe na Bobanin racun krajnje neosnovane. Najmanji je problem voziti bus ali u ovoj zemlji se izboriti sa predrasudama i ljudskom gluposcu nije nimalo lako! Vozi ona u tatinoj firmi ali umesto toga je mogla kao vecina drugih da se zeza i lupa skupe automobile po gradu dok drugi zaradjuje ali ona je izabrala da VOZI! I za to joj skidam kapu. A sto se tice gradskog prevoza, kome je dobar dabogda ga vozio do kraja zivota! :twisted:

Sve si rekao kao i ja :wink:
negas

Postod PEX » Sub Mar 19, 2011 2:44 pm

Aleks_BGD je napisao:Pex brate nisi probao da vozis duge ture pa neznas.Negas je upravu,dodjes sa jedne ture a dispecar vec spremio drugu,a ti bi kuci.Plata kakva takva je opet nije dovoljna,a tek za tahograf,ovaj iz firme te pritiska da vozis sto vise,policija te ganja za prekovremeno na tahofrafu i pisu ti kazne a ti neznas gde bijes...
Veruj mi batali se te price Setra po Europi,kad te gazda stisne da vozis neprekidno a ti nemas drugde gde i ta Setra ti dodje glave..Juce je kolega otisao da se zali kod direktora na prekovremene sate sto mu nisu placeni,i sto ima problem sa policijom zbog tahografa tj voznje od preko 9 sati,i znas sta mu je ovaj rekao...Pedala bato,dobio je otkaz dok si rekoa keks....

Sve ja to dobro znam, tj moj senior-koji mi nesebično prenosi sva iskustva, tacno nisam ih vozio, ali sam se vozio na njima, a nekad je teze (dosadnije, umornije) sedeti-nego voziti. Ja opet kazem, sve polazi od tebe samog, kako se snadjes, jer te niko nece vuci za rukav i boriti se za tebe...
A sto se tice price bataljenja Setre i Europe, pa ti bi prvi to radio/vozio, necemo da se lažemo...
PEX
Profesionalni vozač

Postod fimatotravel » Sub Mar 19, 2011 4:18 pm

Aleks_BGD je napisao:
negas je napisao:
PEX je napisao:

Pex brate nisi probao da vozis duge ture pa neznas.Negas je upravu,dodjes sa jedne ture a dispecar vec spremio drugu,a ti bi kuci.Plata kakva takva je opet nije dovoljna,a tek za tahograf,ovaj iz firme te pritiska da vozis sto vise,policija te ganja za prekovremeno na tahofrafu i pisu ti kazne a ti neznas gde bijes...
Да небих писао мемоаре кратко ијасно:СЛАЖЕМ СЕ СА ТОБОМ АЛЕКС КАО И СА НЕГАСОМ :wink:
fimatotravel
Član

Pridružio se: Sre Feb 02, 2011 9:53 pm

Postod Krle » Sub Mar 19, 2011 5:21 pm

To je njihov nacin reklame, Bobana je "zastitini znak", i po tome su jedinstveni, zasto to ne bi isticali?Kome se ne svidja-ne mora da cita...Inace je licno znam, i znam koliko je radnik i koliko je truda ulozila u sve to!!!!Ko misli da je lako celu sezonu "izgurati" sa raznoraznim putnicima, njihovim kojekakvim prohtevima, carinicima, policajcima, i pritom uciti skolu-nek izvoli pa proba :wink:
Krle
Profesionalni vozač

Postod Krle » Sub Mar 19, 2011 5:25 pm

:!:
Krle
Profesionalni vozač

Postod alexandargh » Sub Mar 19, 2011 5:35 pm

Slažem se sa Krletom, svaka čast devojci. Ona usput završava i fakultet, dok joj je vožnja hobi. Mogla je da nesmotreno troši tatine pare kao većina "tatinih" ćerki, ali umesto toga ona mu zarađuje. Vi recite šta hoćete, Bobana je svakako za primer.
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Pridružio se: Uto Jun 08, 2010 11:36 pm

Postod joza » Sub Mar 19, 2011 7:47 pm

Respect za Bobanu,
Eh kud nisam nju zenio
Korisnikov avatar
joza
Član

Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 1:54 am

PrethodniSledeća