Sloba je napisao:Drugarica je nedavno putovala za Herceg Novi ovim prevoznikom. U odlasku nikakav problem, u povratku veliki.
Pokvario im se autobus unutar tunela Sozina negde na polovini (čini mi se problem sa uljem) i nisu mogli da nastave put. Nakon dva sata sedenja u autobusu, došle su hitne službe pod rotacijama i kolima (verovatno prolaznika) evakuisale putnike iz autobusa na otvoreno.
Putnici su bez ikakvog obaveštenja ostali na otvorenom celu noć, neki su se smrzavali jer su bili u šorcevima. Usput su ostali i bez hrane i vode jer je put trebalo da traje preko noći. Tek je oko 7 ujutro došao novi autobus po njih.
Nisu im refundirane karte, ali se posada izvinila zbog neprijatnosti i na dve pauze u restoranima putnici su dobili hranu i piće o trošku firme.
Sloba je napisao:Putnici su bez ikakvog obaveštenja ostali na otvorenom celu noć, neki su se smrzavali jer su bili u šorcevima. Usput su ostali i bez hrane i vode jer je put trebalo da traje preko noći.

becks89 je napisao:Sloba je napisao:Putnici su bez ikakvog obaveštenja ostali na otvorenom celu noć, neki su se smrzavali jer su bili u šorcevima. Usput su ostali i bez hrane i vode jer je put trebalo da traje preko noći.
Prevideo sam ovaj post, te se izvinjavam zbog duplih postova, ali ovo što navodiš je čist primer naše nekulture i nerazmišljanja. Šta bi rekli da se vozač pojavi u šorcu da vozi?
Idete na put, ne idete na izlet, putuje se preko granice, ni u banku ni u bilo kakvu ustanovu ne možemo u šorcu ući, koji iz više razloga nije praktičan za put, a po meni nije ni pristojan, ne ideš u selo do, nego preko granice.
Planiranje puta od 16-17h makar on trajao i noću, bez hrane i vode, ne znam o čemu razmišlja taj neko koji seda u bus, ok, ima pauza, prespavaće se pola, ali baš zato što putuješ noću trebaš mnogo više da se spremiš zbog uslova putovanja. Preko dana i da se desi nešto, lakše se snaći. Prosto me nervira to fantaziranje i prenemaganje naših putnika, a za početak nisu u stanju ni kulturno ni pristojno da se obuku.
Poslato sa Huawei Honor 9 uz pomoć Tapatoka
A dobro, ti si iz Pazove, nisi ti krivPEX je napisao:becks89 je napisao:Sloba je napisao:Putnici su bez ikakvog obaveštenja ostali na otvorenom celu noć, neki su se smrzavali jer su bili u šorcevima. Usput su ostali i bez hrane i vode jer je put trebalo da traje preko noći.
Prevideo sam ovaj post, te se izvinjavam zbog duplih postova, ali ovo što navodiš je čist primer naše nekulture i nerazmišljanja. Šta bi rekli da se vozač pojavi u šorcu da vozi?
Idete na put, ne idete na izlet, putuje se preko granice, ni u banku ni u bilo kakvu ustanovu ne možemo u šorcu ući, koji iz više razloga nije praktičan za put, a po meni nije ni pristojan, ne ideš u selo do, nego preko granice.
Planiranje puta od 16-17h makar on trajao i noću, bez hrane i vode, ne znam o čemu razmišlja taj neko koji seda u bus, ok, ima pauza, prespavaće se pola, ali baš zato što putuješ noću trebaš mnogo više da se spremiš zbog uslova putovanja. Preko dana i da se desi nešto, lakše se snaći. Prosto me nervira to fantaziranje i prenemaganje naših putnika, a za početak nisu u stanju ni kulturno ni pristojno da se obuku.
Poslato sa Huawei Honor 9 uz pomoć Tapatoka
Ja ponekad slobodne voznje vozim u sorcuDoduse to su vise kratke pantalone, dok na redovnim linijama sve uredno

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju