Logo

Feniks G&Z 1993, Šabac

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz centralne Srbije.

Re: Feniks G&Z 1993, Šabac

Postod MILE » Uto Avg 08, 2017 10:22 pm

To je taj.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Sponzor

Postod Sloba » Pon Avg 14, 2017 10:13 am

Drugarica je nedavno putovala za Herceg Novi ovim prevoznikom. U odlasku nikakav problem, u povratku veliki. :?

Pokvario im se autobus unutar tunela Sozina negde na polovini (čini mi se problem sa uljem) i nisu mogli da nastave put. Nakon dva sata sedenja u autobusu, došle su hitne službe pod rotacijama i kolima (verovatno prolaznika) evakuisale putnike iz autobusa na otvoreno.

Putnici su bez ikakvog obaveštenja ostali na otvorenom celu noć, neki su se smrzavali jer su bili u šorcevima. Usput su ostali i bez hrane i vode jer je put trebalo da traje preko noći. Tek je oko 7 ujutro došao novi autobus po njih. :?

Nisu im refundirane karte, ali se posada izvinila zbog neprijatnosti i na dve pauze u restoranima putnici su dobili hranu i piće o trošku firme. :)
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Fipi 494 » Pon Avg 14, 2017 7:04 pm

Brate, to svima moze da se desi. Feniks je firma sa dobrim odrzavanjem, i jako korektni sto se tice ophodjenja prema putnicima.

Svaka cast za Feniks, pricali putnici u busu kad sam sad isao iz Pariza za jednu firmu (necu reci koju) cekali su da otklone kvar 11 sati ni izvinjenje nisu dobili.

Svaka cast za Feniks i za ovo dobro delo(da tako kazem)! :)
Setra S 431DT :)
Korisnikov avatar
Fipi 494
Otpravnik

Pridružio se: Čet Jul 18, 2013 1:37 pm

Postod SAMO TROSOVINCI MB » Ned Avg 20, 2017 9:15 am

Firma koja je najbolje radila ovu sezonu sto se tice CG primorja. Polazak za CG primorje minimum 2 busa a u Sutomoru sam vise puta video po 5 buseva da dodje iz NS. SVAKA CAST BRAVO...
VAN HOOL➡TRAVEGO➡IRIZAR➡....
SAMO TROSOVINCI MB
Član

Pridružio se: Pet Jan 24, 2014 2:51 pm

Postod becks89 » Ned Avg 20, 2017 10:44 am

Što se ljubaznosti tiče ok su, korektni su za saradnju, ono što me nervira je pijačarski stil rada konkretno na Zl-NS, skupljanje usput, po stanicama traženje novih putnika. Jaka je linija, najpovoljniji su, ali šteti ugledu firme.
Ipak, mislim da je to do pojedinaca, da se radi na procenat pa da zato tako jure svakog, inače, drugačije nema opravdanja...

Poslato sa Huawei Honor 9 uz pomoć Tapatoka
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod SAMO TROSOVINCI MB » Ned Avg 20, 2017 2:51 pm

Sloba je napisao:Drugarica je nedavno putovala za Herceg Novi ovim prevoznikom. U odlasku nikakav problem, u povratku veliki. :?

Pokvario im se autobus unutar tunela Sozina negde na polovini (čini mi se problem sa uljem) i nisu mogli da nastave put. Nakon dva sata sedenja u autobusu, došle su hitne službe pod rotacijama i kolima (verovatno prolaznika) evakuisale putnike iz autobusa na otvoreno.

Putnici su bez ikakvog obaveštenja ostali na otvorenom celu noć, neki su se smrzavali jer su bili u šorcevima. Usput su ostali i bez hrane i vode jer je put trebalo da traje preko noći. Tek je oko 7 ujutro došao novi autobus po njih. :?

Nisu im refundirane karte, ali se posada izvinila zbog neprijatnosti i na dve pauze u restoranima putnici su dobili hranu i piće o trošku firme. :)

Mislim da je u pitanju dvospratni Neoplan eno ga kod Lukane u Pg na njihovom parkingu popravljaju ga.
VAN HOOL➡TRAVEGO➡IRIZAR➡....
SAMO TROSOVINCI MB
Član

Pridružio se: Pet Jan 24, 2014 2:51 pm

Postod becks89 » Ned Avg 20, 2017 2:54 pm

Sloba je napisao:Putnici su bez ikakvog obaveštenja ostali na otvorenom celu noć, neki su se smrzavali jer su bili u šorcevima. Usput su ostali i bez hrane i vode jer je put trebalo da traje preko noći.

Prevideo sam ovaj post, te se izvinjavam zbog duplih postova, ali ovo što navodiš je čist primer naše nekulture i nerazmišljanja. Šta bi rekli da se vozač pojavi u šorcu da vozi?
Idete na put, ne idete na izlet, putuje se preko granice, ni u banku ni u bilo kakvu ustanovu ne možemo u šorcu ući, koji iz više razloga nije praktičan za put, a po meni nije ni pristojan, ne ideš u selo do, nego preko granice.
Planiranje puta od 16-17h makar on trajao i noću, bez hrane i vode, ne znam o čemu razmišlja taj neko koji seda u bus, ok, ima pauza, prespavaće se pola, ali baš zato što putuješ noću trebaš mnogo više da se spremiš zbog uslova putovanja. Preko dana i da se desi nešto, lakše se snaći. Prosto me nervira to fantaziranje i prenemaganje naših putnika, a za početak nisu u stanju ni kulturno ni pristojno da se obuku.

Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod Zoki-AS035 » Uto Avg 22, 2017 5:10 pm

Setra
Image
Zoki-AS035
Član

Pridružio se: Pon Okt 12, 2015 7:59 pm

Postod PEX » Čet Avg 24, 2017 1:09 pm

becks89 je napisao:
Sloba je napisao:Putnici su bez ikakvog obaveštenja ostali na otvorenom celu noć, neki su se smrzavali jer su bili u šorcevima. Usput su ostali i bez hrane i vode jer je put trebalo da traje preko noći.

Prevideo sam ovaj post, te se izvinjavam zbog duplih postova, ali ovo što navodiš je čist primer naše nekulture i nerazmišljanja. Šta bi rekli da se vozač pojavi u šorcu da vozi?
Idete na put, ne idete na izlet, putuje se preko granice, ni u banku ni u bilo kakvu ustanovu ne možemo u šorcu ući, koji iz više razloga nije praktičan za put, a po meni nije ni pristojan, ne ideš u selo do, nego preko granice.
Planiranje puta od 16-17h makar on trajao i noću, bez hrane i vode, ne znam o čemu razmišlja taj neko koji seda u bus, ok, ima pauza, prespavaće se pola, ali baš zato što putuješ noću trebaš mnogo više da se spremiš zbog uslova putovanja. Preko dana i da se desi nešto, lakše se snaći. Prosto me nervira to fantaziranje i prenemaganje naših putnika, a za početak nisu u stanju ni kulturno ni pristojno da se obuku.

Ja ponekad slobodne voznje vozim u sorcu :) Doduse to su vise kratke pantalone, dok na redovnim linijama sve uredno :)
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod LaZar Vesic » Uto Okt 03, 2017 9:33 pm

Image
Korisnikov avatar
LaZar Vesic
Član

Pridružio se: Uto Jul 08, 2014 11:32 pm

Postod becks89 » Uto Okt 03, 2017 9:55 pm

PEX je napisao:
becks89 je napisao:

Ja ponekad slobodne voznje vozim u sorcu :) Doduse to su vise kratke pantalone, dok na redovnim linijama sve uredno :)
A dobro, ti si iz Pazove, nisi ti kriv :mrgreen:

Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod Aleksandar97 » Sre Okt 25, 2017 12:44 am

Autor:dani-ze
Image
Image
Korisnikov avatar
Aleksandar97