DVE ZELENE SETRE 500 ZA FIRMU DIRR

Turistički prevoznik Rajmund Dir preuzeo dva autobusa ComfortClass, S 516 HD i S 517 HD.

Rajmund Dir (Reimund Dirr) je vlasnik „zelene flote“. Kad se radi o njegova dva nova vozila, ovo je idealan opis sa dva značenja: oba autobusa is serije Setra ComfortClass 500 su ofarbana u „list zeleno“ boju kompanije, ali su i opremljeni ekološkim Euro 6 „Blue Efficiency Power“ motorom najnovije generacije.

Autobusi Setra S 516 HD i S 517 HD su izrađeni u visokoj tehnologiji i obezbeđuju visok komfor i nivo paketa usluga sa četiri zvezdice. Obezbeđuju mesta za 50, odnosno 52 putnika, koji će biti smešteni u udobna sedišta tipa Setra Voyage sa osloncima za ruke i kožnim naslonima za glavu. Autobusi su opremljeni kuhinjom sa kafe aparatom i audio/video sistemom sa DVD plejerom za odmor i zabavu tokom dugih putovanja.

Novi Setra autobusi su opremljeni svim vrhunskim sistemima za asistiranje vozaču koji se mogu naći na tržištu. U to spada i prilagodljivi tempomat i prilagodljiva asistencija kočenja (ABA), kao i ekskluzivni „Visibility“ paket koji, između ostalog, sadrži bi-ksenonske farove sa sistemom čišćenja pod pritiskom, kao i ambijenatlno osvetljenje pri vožnji unazad.

Bavarski prevoznik kupuje Setra autobuse još od 1979. godine kada je Rajmund Dir preuzeo prevoznika „Mindel-Rajzen“. Porodična kompanija je 1988. godine preuzela i turističkog prevoznika „Striker“. Danas se zelena flota sastoji od ukupno 26 autobusa marke Setra koji voze putnike na turističke destinacije širom Evrope.

Foto: Damler

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica