Električni BYD za Vankuver

Električni BYD za Vankuver

Kanadski prevoznik Westcoast Sightseeing je od kanadskog ogranka kompanije BYD naručio električne autobuse na baterije, bez štetnih emisija. Westcoast Sightseeing je prva koja je naručila autobuse na čistu energiju i prva koja se posvetila cilju da do 2023. godine ima 100% ekološki vozni park.

Najveći privatni prevoznik u Vankuveru, Westcoast Sightseeing, složio se da radi isključivo sa kompanijom BYD na prelasku svog celokupnog voznog parka na električnu energiju od 90 autobusa, koji uključuje autobuse sa otvorenim krovom, dabl dekere, singl dekere i druge. Oni će takođe sarađivati sa gradom kako bi razvili infrastrukturu za punjenje od koje neće imati koristi samo prevoznik, nego i mnoge druge kompanije koje žele da smanje emisiju štetnih gasova i klimatski uticaj.

Westcoast-BYD-Bus

Električni autobusi na baterije kompanije BYD odmah će doprineti poboljšanju kvaliteta vazduha i smanjenju nivoa buke. Samo ovi autobusi će smanjiti emisiju ugljenika od oko 4.500 tona godišnje emisjije.

Pored ove narudžbine, kompanija BYD Canada ima poručene autobuse ili autobuse u radu za Société de transport de Montréal (STM) i Réseau de transport de Longueuil (RTL) firme u Kvebeku, Toronto Transit Commission (TTC) u Ontariju, St. Albert (STAT) i Grand Prairie u Alberti. Kompanija BYD ima više električnih autobusa a kanadskim putevima nego bilo koja druga firma.

Investirajući više od 250 miliona dolara u Severnoj Americi do sada, kompanija BYD je isporučila više od 270 autobusa u Severnoj Americi, i prodala ili izajmila više od 600 autobusa ukupno kod više od 50 klijenata koji se bave javnim ili privatnim prevozom u 14 američkih država i 4 provincije u Kanadi.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica