Električni Solarisi za Frankfurt

Električni Solarisi za Frankfurt

Pet Solarisovih električnih autobusa počelo je sa zvaničnim radom u Frankfurtu na Majni. Vozila prevoze putnike u centru grada na posebno kreiranoj liniji bez emisije koja povezuje dva univerzitetska kampusa. Solaris je lider na nemačkom tržištu po prodaji električnih autobusa.

Vlasti u Frankfurtu zvanično su predstavile prvu potpuno električnu liniju u Hesenu, liniju broj 75. To je upravo linija na kojoj je 5 Solarisovih autobusa na baterije počelo sa radom. Radi dodatnog promovisanja prevoza bez emisije u gradu, autobusi su ukrašeni šarenim presvlakama i zabavnim igrama reči koje se odnose na elektromobilnost. Ugovor za isporuku pet Urbino 12 electric vozila potpisan je sa gradskim prevoznikom „In der City Bus Frankfurt am Main“ krajem 2017. godine. Grad je odlučio da poruči Solarisov model koji je nagrađen titulom Bus of the Year 2017 na prestižnom takmičenju za autobus godine.

Urbino_12_electric_Frankfurt

Energija u ekološkim vozilima skladišti se u baterijama sa ukupnim kapacitetom od 240 kWh, koje se pune sa stacionarnim plag-in punjačem. Kompanija Solaris je takođe isporučila prevozniku 3 punjača. Veoma tih model Urbino, koji je otpočeo sa radom na ulicama Frankfurta, opremljen je sa inovativnim električnom osovinom sa dva integrisana motora koja obezbeđuju efikasno ubrzanje i nesmetan rad vozila. Moderni Solaris autobusi ubezbediće udobnost i sigurnost građanima efikasnom klimatizacijom i USB punjačima, kao i LED rasvetom ili širokim informacionim sistemom za putnike.

Urbino_12_electric_Frankfurt_interior

Blizu 70 Urbino electric autobusa već je ugovoreno između Solarisa i prevoznika u Nemačkoj. To proizvođača stavlja na prvo mesto u pogledu prodatih električnih autobusa u zemlji i čini skoro 20% celokupnog nemačkog tržišta električnih autobusa. Kompanija Solaris Bus & Coach S.A. je jedna os evropskih lidera na polju elektromobilnosti. Za samo sedam godina, od lansiranja svog prvog električnog autobusa, kompanija je isporučila ili primila narudžbine za skoro 400 vozila od kupaca iz 16 zemalja.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica