GRUPA SALES-LENTZ PROŠIRUJE SETRA FLOTU

Grupa Sales-Lentz iz luksemburškog grada Bašaraž je proširila svoj vozni park za 16 novih turističkih autobusa Setra serije TopClass 400.

Najveći turistički operator i prevoznik u Luksemburgu će za potrebe luksuznih putovanja po Evropi uposliti dva spratna autobusa tipa S 431 DT, četiri S 417 HDH, šest S 416 HDH, kao i četiri S 415 HD. U centru pažnje na svečanoj ceremoniji primopredaje u Noje Ulmu su bila dva autobusa S 415 HD sa prostranim enterijerom i konfiguracijom sedišta 2+1. Deo novog voznog parka će otići u belgijsku filijalu „Voyages Léonard“, koja je krajem 2011. godine već obnovila vozni park sa 17 turističkih autobusa serije TopClass 400. Pored turističkih autobusa, firma Sales-Lentz je uzela još pet MultiClass modela S 415 UL, kao i jedan S 416 UL u turističkoj izvedbi.

Vozila serije TopClass 400 su opremljena najsavremnijim sistemima kao što je sistem asistencije pri kočenju ABA (Active Brake Assist), sistem održavanja pravca u saobraćajnoj traci SPA (Spurassistent) i sistem pasivne bezbednosti prilikom čeonog sudara FCG (Front Collision Guard). Za maksimalan komfor su zadužena udobna sedišta sa odmorištem za noge, LED svetla za čitanje, LCD monitori sa multikanalnim sistemom ozvučenja. Dva autobusa S 415 HD sa konfiguracijom sedišta 2+1 su još opremljena sa „tač-skrin“ infoteinment sistemom i ekranima.

Sales-Lentz grupa je porodična firma sa preko 1.000 zaposlenih, a vode je braća Mark i Jos Sales kao treća generacija. Prvi turistički autobus je firma kupila davne 1948. godine. Danas je to najveće autobusko preduzeće u Luksemburgu sa više filijala registrovanih u Luksemburgu i Belgiji, sa preko 430 vozila, od toga 255 autobusa namenjena linijskom saobraćaju i 73 turistička autobusa.

Izvor: Daimler

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica