Još električnih BYD autobusa za Španiju

Još električnih BYD autobusa za Španiju

Nakon Valensije, kineski električni autobusi BYD će saobraćati i Badalonom.

Kompanija BYD jača svoju poziciju na tržištu autobusa u Španiji. BYD i TUSGSAL, javni prevoznik u Kataloniji, potpisali su ugovor o isporuci osam BYD potpuno električnih autobusa dužine 12 metara za Badalonu, grad u provinciji Barselona. To je druga porudžbina Španije za BYD nakon što je dodeljen tender za isporuku jednog električnog autobusa dužine 12 metara prevozniku EMT iz Valencije u aprilu 2017. godine.

To je prvi vozni park potpuno električnih autobusa u Badaloni. Očekuje se da će osam električnih autobusa biti isporučeno početkom 2019. godine i ubrzo nakon isporuke prevoziće putnike na linijama grada Badalona.

Alfonso Suarez, zamenik direktora i sekretar odbora u firmi TUSGSAL, rekao je: „Veoma smo uzbuđeni zbog naše prve kupovine električnih autobusa i zadovoljstva što će ih BYD isporučiti. To će biti prvi vozni park električnih autobusa u Badaloni i radujemo se sledećoj godini kada ćemo ih uvesti u prevoz“.

BYD_TUSGSAL_Badalona

Isbrand Ho, generalni direktor kompanije BYD Europe je rekao: „Samo mesec dana nakon što smo potvrdili porudžbinu za osam električnih autobusa za Portugal, novo tržište za BYD, oduševljeni smo što smo potvrdili porudžbinu za španiju. Zahvaljujući prevozniku TUSGSAL, građani Badalone će imati korist od poboljšanog kvaliteta vazduha uz pomoć naših autobusa. Ovaj razvoj naglašava rastuće širenje tržišta kompanije BYD širom Evrope, u ovom slučaju na konkurentskom tržištu Pirinejskog poluostrva.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica