POLAZAK ZA KORTRAJK!

Popularni sajt Polazak.com sa najlakšom pretragom autobuskih redova vožnje u Srbiji, organizuje nagradnu igru za putovanje na sajam autobusa Busworld 2013 u Kortrajku u Belgiji.

Polazak.com Pretraga redova vožnjePovodom lansiranja novog izgleda sajta, Polazak.com je 1. septembra započeo nagradnu igru “Igraj i osvoji putovanje“ sa ciljem da nagradi svoje korisnike, putnike, za pruženo poverenje u poslednje dve godine. Polazak.com u saradnji sa prevoznikom “Lasta“ nagradiće dve osobe putovanjem u Brisel, na najveći i najznačajniji međunarodni sajam autobusa “Busworld 2013“ u Kortrajku (Belgija).

O nagradnoj igri više možete saznati na Fejsbuk strani Polazak.com. Android aplikacija “Red Vožnje – Polazak.com“ može se preuzeti iz Gugl Plej Stora.

Polazak.com je jedinstveni sajt osmišljen da građanima olakša putovanja po Srbiji. Putnici pomoću ovog sajta i aplikacije na jednom mestu imaju objedinjene i svakodnevo ažurirane informacije o polasku svih autobusa, iz svih pravaca i svih prevoznika. Neumoljive šalterske službenice koje informacije sebično čuvaju samo za sebe, konačno su otišle u zaborav!

– Kao što nam je internet u svakom smislu olakšao zadovoljavanje svakodnevnih životnih potreba za informacijama, tako i naš sajt Polazak.com, sa sada i novim, modernijim izgledom i lakšim pristupom, nastoji da olakša putovanje po Srbiji koju odlikuje kompleksan sistem prevoznika i ponekad netransparentni redovi vožnje – izjavila je Maja Novaković, koordinator projekta Polazak.com. – Svakodnevnim ažuriranjem informacija i odgovarajući na upite putnika, neumorno radimo na tome da se približimo evropskim standardima planera putovanja i učinimo ih dostupnim za sve putnike. Na sajtu ili Android aplikaciji Polazak.com jednostavno upišete relaciju i saznate koji prevoznik će u koje vreme biti na kojoj stanici. Uverite se sami.

O sajtu Polazak.com

Sajt Polazak.com postoji od 2011. godine i osmišljen je kao jednostavan, pouzdan, pregledan i efikasan planer putovanja u Srbiji, sa ciljem informisanja putnika o redovima vožnje međumesnih autobuskih linija u Srbiji, u skladu sa evropskim standardima.

Nakon dve godine postojanja, ažuriranja podataka, svakodnevnog direktnog kontakta sa putnicima i prevoznicima, izučavanja i primene standarda evropskih i svetskih planera putovanja, Polazak.com lansira novu redizajniranu stranicu sa unapređenom pretragom redova vožne. Na osnovu uložene energije u unapređenje svih podataka dostupnih na sajtu, jednostavnost i funkcionalnost sajta Polazak.com opravdano stiče naziv “planera putovanja“, čime izlazi iz svoje početne (beta) faze.

Polazak.com je koristan i neophodan putnicima, jer im olakšava svakodnevno putovanje i omogućava detaljno planiranje putovanja po Srbiji. Jedinstvena baza podataka koja na jednom mestu objedinjuje sve zvanično registrovane autobuske redove vožnje, prevoznike i stanice, pritom redovno ažurirana, predstavlja veliki pomak i benefit za sve putnike Srbije, koji barem dva puta godišnje putuju međumesnim autobusima. Pretraga je omogućena na srpskom, engleskom i mađarskom jeziku.

Tim aktivnih i kreativnih mladih ljudi angažovanih na sajtu Polazak.com svakodnevno olakšava putovanje putnicima po Srbiji, nudeći im informacije iza kojih odgovorno stoji, unapređujući kvalitet sajta kao i dostupnost informacija. Pretraga redova vožnje Polazak.com podržana je i Android aplikacijom “Red vožnje – Polazak.com“ kako bi putnicima uvek bila pri ruci, za one koji vole red vožnje da nose u džepu.

Polazak.com se zalaže za korišćenje i promociju javnog transporta iz ekoloških, socioloških i ekonomskih razloga, sa ciljem da svi redovi vožnje svih prevoznika u Srbiji budu transparentni i dostupni svim putnicima. Obezbeđujući korisnicima jednostavnu i detaljnu pretragu redova vožnje, i unapređujući saranju sa prevoznicima, Polazak.com ulaže konstantan napor da informiše putnike u realnom vremenu.

Polazak.com

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica