SETRA DOBIJA NAJVEĆA PRIZNANJA U BOSNI

Setra S 415 GT-HD prevoznika Ćićko Commerce proglašen za autobus 2010. godine. Autobusi Daimlera dobijaju najviša priznanja treći put od strane specijalizovanog magazina. Setra ComfortClass 400 uživa veliki uspeh sa sedam svojih varijanti.
Štutgart/Sarajevo – Specijalizovani časopis iz BiH, „Auto“ je proglasio Setru autobusom godine 2010. Ovo je treća titula dodeljena Daimlerovim autobusima u poslednje četiri godine u Bosni i Hercegovini. Nakon što su nagradu dobila dva modela iz serije TopClass 400, S 417 HDH 2006. godine i spratni model S 431 DT 2009. godine, ove godine je žiri ponovo glasao za Setru i to za model S 415 GT-HD. Kao deo glasačkog procesa, našao se nominovani autobus firme Ćićko Commerce iz Tomislavgrada, koji je opremljen ekološkim Euro 5 motorom i pobedio široku konkurenciju.

Bendžamin Kros, Setrin predstavnik prodaje za jugoistočnu Evropu i Bliski istok, i Branko Vajagić, glavni distributer za BiH, primili su nagradu u ime fabrike iz Novog Ulma na ceremoniji u Sarajevu. Lotar Holder, direktor prodaje u EvoBusu, vidi nagradu kao odraz budućeg učvrćivanja marke na Balkanu: „Uprkos teškoj situaciji na tržištu, dobijanje ove nagrade u ovom sektoru je jasan signal da smo na pravom putu ka uspehu u srednjoj i istočnoj Evropi.“

Izvor: Evobus

 

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica