VDL BUS & COACH PREUZEO VDL BUS DANMARK

21.juna 2012. godine VDL Bus & Coach je preuzeo sve akcije danskog VDL Bus Danmark A/S.

Ovim preuzimanjem, VDL prepoznaje značaj danskog tržišta i danskih kupaca. Džon Lausen nastavlja svoj rad kao direktor sa svojim sadašnjim timom. VDL je ubeđen da će prodajne i postprodajne aktivnosti biti dalje unapređene i optimizovane. Kao filijala u vlasništvu od 100%, novo ime ogranka će biti VDL Bus & Coach Danmark A/S.

Prodaja VDL proizvoda datira već dugo vremena. Proizvodi prethodnih VDL brendova Jonckheere i Bova su dobro poznati u danskoj još od 80-tih godina. 2004. godine je osnovan Jonckheere Danmark A/S. Sledeće godine je ime promenjeno u VDL Bus Danmark A/S. Za samo pet godina VDL Bus Danmark je isporučio 300 vozila, uključujući i 100. Ambassador posle samo tri godine. Ovo postavlja velika očekivanja njegovom nasledniku, autobusu Citea LLE.

„Ovo preuzimanje je logičan korak u našoj strategiji da budemo prisutni na ključnim tržištima. Ponosni smo što nastavljamo na temeljima nastalim u saradnji VDL Bus Danmark i VDL Bus & Coach poslednjih godina. Radujemo se daljem intenziviranju naših zajedničkih aktivnosti na danskom tržištu“, komentarisao je Remi Henkemans, direktor VDL Bus & Coach.

Džon Lausen je dodao, „Radujemo se što postajemo punopravan član familije VDL Bus & Coach što je prirodan rezultat naše dobre i duge saradnje. Ubeđen sam da će naši kupci takođe ceniti da povere svoje narudžbine jakom kooperacionom partneru kao što je VDL Bus & Coach.

Izvor: VDL Bus & Coach

Foto: Autobusi.NET

 

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica