MAN ISPORUČIO 40 GRADSKIH AUTOBUSA TALINU

Solo i zglobni autobusi MAN će ojačati vozni park glavnog grada Estonije.

Lion's City LE, TLT TallinMAN je isporučio 20 low-entry autobusa tipa Lion’s City LE i 20 produženih zglobnih autobusa tipa Lion’s City GL javnom prevozniku glavnog grada Estonije, Tallinna Linnatranspordi AS (TLT). Od novembra 2013. godine, TLT je uvećao svoj vozni park na 420 autobusa. Servis i održavanje novih autobusa je povereno MAN uvozniku, firmi Keil M.A. Potpuno razvijen koncept servisiranja obezbeđuje kratke rokove isporuke rezervnih delova i potrošnog materijala. Stajanje autobusa je smanjeno zahvaljujući naročito efikasnom serivisiranju koje štedi vreme.

20 solo autobusa MAN Lion’s City LE sa ukupnom dužinom od 12 metara su u varijanti low-entry, tj. sa niskim ulazom. Pokreće ih EEV dizel motor snage 290 KS i mogu da povezu 85 putnika. Zglobni autobusi MAN Lion’s City GL su u potpunosti niskopodni, imaju dužinu od čak 18,75 metara i mesta za 166 putnika. Njih pokreće dizel motor snage 320 KS, a opremljeni su sa četvoro dvokrilnih vrata, čime je obezbeđena brza izmena putnika. Svi autobusi su opremljeni prozorima sa dvostrukim staklom i posebnim sistemom grejanja namenjenim zemljanja sa oštrom hladnom klimom. Zahvaljujući rampi za invalidska kolica i funkciji spuštanja karoserije („kneeling“), MAN autobusi zadovoljavaju potrebe komfora i putnicima sa otežanim kretanjem. Vozač ima na raspolaganju ergonomski kokpit sa vazdušno ogibljenim sedištem, što doprinosi radu vez napora.

Ovo je već druga velika narudžbina za MAN od gradskog prevoznika TLT iz Talina za poslednje dve godine. Pored visokog kvaliteta i pouzdanosti vozila, TLT je veoma zadovoljan sa niskom potrošnjom koju ostvaruju MAN gradski autobusi.

Uvoznik MAN autobusa i šasija za Srbiju:

Sejari d.o.o.
Autoput za Zagreb 15, 11199 Novi Beograd
Tel.: Centrala +381 11 2608 700
e-mail: info@sejari.co.rs
web: www.manbus.rs

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica