JUŽNA SRBIJA: KOSOVSKI AUTOBUS SLETEO ZBOG VELIKE BRZINE

KOSOVSKA MITROVICA – Uzrok nesreće koja se u četvrtak dogodila na putu Kosovska Mitrovica – Zubin Potok u kojoj su povređene 23 osobe je nepilagođena brzina.
Veruje se da je do saobraćajne nesreće došlo pošto vozač nije prilagodio brzinu uslovima puta, pa je na jednoj krivini sleteo s kolovoza. To su preliminarne informacije, a tokom istrage će se utvrditi tačan uzrok ove nesreće – rekao je Besim Hoti.

Direktor kosovsko mitrovačke bolnice dr Milan Jakovljević izjavio je da je od 23 putnika koji su u bolnicu primljeni nakon saobraćajne nesreće, na daljem lečenju zadržano njih sedmoro i njihovo stanje je dobro.

– Tri pacijenta su smeštena na odeljenju hirurgije i po dva pacijenta su na ortopediji i maksilofacijalnoj hirurgiji. Svi pacijenti su van životne opasnosti i uspešno se oporavljaju. Ostali su posle ukazane pomoći vraćeni kućama – rekao je Jakovljević.

Do nesreće je došlo u četvrtak oko 14 časova kada se autobus “Kolašin prevoza” prevrnuo u blizini sela Jagnjenica kod Zubinog Potoka na severu Kosova.

Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Descargar musica