Turčin na struju debituje u Hanoveru

Turčin na struju debituje u Hanoveru

Turski proizvođač Bozankaya će na IAA 2014 predstaviti potpuno novi električni autobus.

Novi E-Bus iz turske fabrike Boznakaya će svetlost dana ugledati na ovogodišnjoj manifestaciji IAA 2014, koja počinje 25. septembra i traje do 2. oktobra u Hanoveru. Autobus koji će biti predstavljen, razvijen je potpuno samostalno, uključujući i sistem baterija.

bozankaya_ebus2 bozankaya_ebus1

Novi električni autobus je ekološki čist, tih, ekonomičan i efikasan gradski autobus dužine 10,7 metara sa poptpuno niskim podom i 27 mesta za sedenje. Brz protok putnika je obezbeđen zahvaljujući postojanju troja vrata.

E-Bus je sposoban da pređe razdaljinu od minimum 20 km zahvaljujući jon-litijumskim baterijama kapaciteta 200 kWh. Kao standardna oprema, u ovaj električni autobus su ugrađeni sistemi EBS, ECAS i drugo. Punjenje baterija može da se izvede ili na stanicama za punjenje ili direktnim priključkom na 380 V bez potrebe za dodatnom opremom. Broj baterija može da se dodaje u zavisnosti od dužine linije na kojoj autobus treba da saobraća.

bozankaya_ebus3 bozankaya_ebus4

Osim na IAA 2014, Bozankaya će izlagati i na sajmu šinskih vozila Innotrans 2014 u Berlinu, gde će predstaviti i domaći tramvaj sa 100% ravnim podom i trodelni autobus Trambus.
(Foto: Bozankaya)

Descargar musica