U Šidu tapaciraju autobuse

U Šidu tapaciraju autobuse

Porodična tapetarska radnja Vrcelj sa preko 40 godina iskustva specijalizovana je za tapaciranje sedišta i presvlačenje enterijera međugradskih i turističkih autobusa.

Kvalitetan rad i posvećenost poslu su uvek na ceni, a toga je svestan i Darko Vrcelj, koji je svoje tapetarsko znanje i umeće posvetio autobusima. Ova jedinstvena porodična tapetarska radnja je stasala na dugogodišnjem iskustvu kada je u pitanju opremanje enterijera autobusa.

tapetar_vrcelj19

Koža iz koje Vrcelj kroji naslone za glavu autobuskih sedišta.

tapetar_vrcelj17

Ishabani nasloni za glavu od veštačke kože zamenjeni su kvalitenim i dugotrajnim od prave kože.

tapetar_vrcelj18

Kako nam kaže Vrcelj, autobusom se sada širi miris prave kože, pa dobijeni kvalitet osim čulom vida i čulom dodira možete osetiti i čulom mirisa.

„Još sedamdesetih godina prošlog veka je moj otac započeo samostalni rad u Ogulinu u Hrvatskoj. Tamo smo imali autotapetarsku radnju i ostvarili izuzetno dobru saradnju sa Autotransom, riječkim prevoznikom čije smo autobuse radili“, rekao nam je Darko Vrcelj. „Od devedesetih godina smo u Šidu i, uz sve ostale poslove koji su u sklopu naše struke, radili smo brojne popravke i prepravke na kombi vozilima i autobusima.“

tapetar_vrcelj12

Autobus sa starim i sa novim tapacirungom.

tapetar_vrcelj13

Vozačko sedište pre i posle, razlika je i više nego očigledna.

tapetar_vrcelj14

Sveže tapacirana sedišta u autobusu marke Setra.

tapetar_vrcelj15

U firmi Vrcelj se velika pažnja posvećuje detaljima.

tapetar_vrcelj16

Za tapaciranje se koriste orginalni materijali austrijske kompanije Kneitz, sa kojim je Vrcelj uspostavio saradnju.

U tu svrhu je ostavrena saradnja sa preduzećem Vojvodinašume sa vozilima različitih namena. Ta vozila su se uglavnom prilagođavala za potrebe sekača i šumarskih radnika, pa je Vrcelj pravio presvlake za lako pranje i montiranje.

Kada su autobusi u pitanju, pored već pomenutih Vojvodinašuma sa njihovim autobusima za prevoz radnika, najznačajniji autobuski prevoznik sa kojim je ostvarena stabilna i dugoročna saradnja je Šidexpres.

tapetar_vrcelj04

tapetar_vrcelj07

Što se tiče opreme i alata, tapetar Vrcelj ima sve neophodno za ovaj posao. „U obim poslova koje možemo uspešno da završimo su presvlačenje sedišta na razne načine i od različitih materijala za tu namenu“, rekao nam je Vrcelj. “Radimo izmenu podnih obloga, šivenje zavesa, tapaciranje stranica, kao i galerija i neba u vozilima. Možemo da odštampamo i logo firme na sedištu ili glavonaslonu.“

Dugogodišnjom praksom je tapetarska radnja Vrcelj uvela način rada da pre ulaska u posao reparacije autobusa uradi uzorak jednog sedišta na kojem se vrše eventualne korekcije pre konačnog dogovora sa investitorom.

Tapetar Vrcelj
Adresa:
Svetozara Markovica 50, 22240 Šid
Telefoni:
022 2712 094
063 527 892
email: tapetar.vrcelj@gmail.com

tapetar_vrcelj10

tapetar_vrcelj11

tapetar_vrcelj09

tapetar_vrcelj08

tapetar_vrcelj06

tapetar_vrcelj05

tapetar_vrcelj03

tapetar_vrcelj02

tapetar_vrcelj01

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Descargar musica