Električna VDL Citea za Hag

Električna VDL Citea za Hag

Haški javni prevoznik HTM naručio 5 potpuno električnih autobusa VDL Citea SLF-120 Electric.

Haški javni prevoznik HTM je 23. januara potpisao ugovor o porudžbini 5 autobusa modela Citea SLF-120 Electric od proizvođača VDL Bus & Coach uz moguću opciju za još 3 autobusa. Ovo je prvi korak u tranziciji haškog javnog prevoznika ka potpunoj upotrebi autobusa sa nultom emisijom zagađenja.

Pored ovih električnih autobusa, VDL će takođe obezbediti infrastrukturu za punjenje, uključujući kompletnu instalaciju i upravljanje projektom. Ovo ne čini firmu VDL samo dobavljačem autobusa, nego još i dobavljačem sistema. Autobusi koji imaju pantograf na krovu, se brzo napajaju tokom dana na liniji brzim punjačima na stanicama i takođe se pune noću kako bi izbalansirali kapacitet baterija. Ovo omogućava autobusima da budu korišćeni tokom čitavog dana.

Ovo je sada deveti VDL-ov projekat u Holandiji za tranziciju ka kompletno ekološkom autobuskom prevozu. U Ajndhovenu, Venlu, Groningenu, Mastrihtu i drugim gradovima javnost već ima koristi od ovih tihih, čistih autobusa. Zajedno, svi VDL električni autobusi koji se koriste prelaze prosečno 21.000 kilometara dnevno. VDL Bus & Coach je pionir u tranziciji ka čistom, tihom javnom prevozu. Sa pametnom strategijom i autobusima pravljenim po meri, može se obezbediti skoro svaki oblik javnog autobuskog prevoza sa nultim zagađenjem.

Descargar musica