Novi kompleks Niš-ekspres gotov na jesen

Novi kompleks Niš-ekspres gotov na jesen

Godinu dana posle polaganja kamena temeljca, privodi se kraju izgradnja novog kompleksa Niš-ekspres.

Nova lokacija kompleksa Niš-ekspres koji je poslovni, servisni i parking segmen spojio u jedno, ono što je Nišlijama i samom prevozniku već decenijama bilo potrebno, će nakon završne faze izgradnje koja je svečano počela danas, doneti uspešniji i dugoročniji rad najvećem prevozniku na jugu Srbije, kaže Zoran Jovanović prvi čovek Niš-ekspresa.

nis-ekspres2

Za manje od godinu dana od polaganja kamena temeljca na lokaciji na Čamurlijskom putu bb nikao je kompleks objekata od preko 30.000 kvadrata, gde će se nalaziti novi poslovni centar ovog prevoznika. Danas je u prisustvu zvaničnika grada započeta završna faza izgradnje i “završno glancanje”, kako kaže direktorka marketinga Dragana Nikolić.

nis-ekspres1

Za samo godinu dana na do tada “livadi” izgrađen je poslovno-servisno-parkirni kompleks Niš-ekspresa na Čamurlijskom putu bb sa leve strane starog puta za Aleksinac koji punom parom počinje sa radom na jesen.

Ova nova lokacija bila je preko potrebna, jer je nakon 64 godine iskustva u prevozu putnika i održavanja vozila ovaj prevoznik prerastao i organizaciono i prostorno staru lokaciju. Prostor na Bulevaru Nemanjića na kome je Niš-ekspres proveo pune 44 godine biće ispunjen, novim i zanimljivim sadržajima, kažu za Niške Vesti u Niš ekspresu.

nis-ekspres3

Novi kompleks Niš-ekspresa ima 4.800 kvadrata servisnih hala, 1.500 kvadrata poslovnog prostora u okviru Upravne zgrade i 24.000 kvadrata saobraćajnica koje su potrebne za funkcionisanje kompleksa.

Ukupno će to biti preko 30 000 kvadrata funkcionalnog prostora koji će radnicima Niš-ekspresa i korisnicima doneti konforniji rad. Novi kvadrati obezbediće Niš-ekspresu još kvalitetnije uslove za rad i mogućnost da i u nastavku potvrdjuje vodeću poziciju u prevozu putnika kroz Srbiju i Evropu.

(Izvor niskevesti.rs)

Descargar musica