NS: U nedelju privremena izmena trasa linija

NS: U nedelju privremena izmena trasa linija

U nedelju, 21. septembra 2014. godine, doći će do izmene trasa autobuskih linija koje prolaze Jevrejskom ulicom. Zbog održavanja manifestacije „Svetski dan bez automobila“, od 14 do 22 časova autobusi na linijama broj 2, 4, 5, 6, 14, 15 i 18 saobraćaće sledećim trasama:

LINIJA BROJ 2
Iz Futoške ulice autobusi će skretati levo na Bulevar oslobođenja do terminala Železnička stanica. Polasci u suprotnom smeru obavljaće se istom trasom, sa polaznog autobuskog stajališta za Rumenku.
LINIJA BROJ 4
U smeru sa Železničke stanice ka Limanu autobusi će sa Bulevara oslobođenja skretati levo na Bulevar kralja Petra I ,zatim desno u Ulicu braće Jovandić, a zatim će nastavljati Ulicom vojvode Bojovića, skretati desno u Ulicu Jovana Subotića, a potom nastavljati Šafarikovom i Uspenskom ulicom do Bulevara Mihajla Pupina , odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.
U smeru od Limana ka Železničkoj stanici autobusi će sa Bulevara Mihajla Pupina nastavljati ulicama Uspenskom, Šafarikovom i Jovana Subotića, zatim će skretati levo u Kisačku ulicu, potom levo na Bulevar kralja Petra I, zatim desno na Bulevar oslobođenja do terminala na Železničkoj stanici.

LINIJA BROJ 5
U smeru Železnička stanica – Temerinski put autobusi će sa Bulevara oslobođenja skretati levo na Bulevar kralja Petra I ,zatim desno u Ulicu Braće Jovandić, te će nastavljati Ulicom vojvode Bojovića, potom će skrenuti levo u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastaviti redovnom trasom kretanja.
U smeru Temerinski put – Železnička stanica autobusi će iz Temerinske ulice skretati desno u Kisačku ulicu, potom levo na Bulevar kralja Petra I, zatim desno na Bulevar oslobođenja do terminala na Železničkoj stanici.

LINIJA BROJ 6
U smeru iz Adica ka Podbari autobusi će iz Futoške ulice skretati desno na Bulevar oslobođenja, potom levo u Ulicu Maksima Gorkog, zatim levo u Stražilovsku ulicu, te Ulicu Žarka Zrenjanina, odakle će skretati desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
U smeru iz Podbare ka Adicama autobusi će sa Bulevara Mihajla Pupina skretati levo u Ulicu Žarka Zrenjanina, potom desno u Ulicu Vojvođanskih brigada, te desno u ulicu Maksima Gorkog, zatim desno na Bulevar oslobođenja, pa levo u Futošku ulicu i dalje će nastavljati redovnom trasom kretanja.

LINIJE BROJ 14 i 15
Autobusi će saobraćati skraćeno do terminala kod Železničke stanice. Polasci u suprotnom smeru obavljaće se sa polaznog autobuskog stajališta za Rumenku, i vraćati se istom trasom.

LINIJA BROJ 18
U smeru Avijatičarsko naselje – Centar autobusi će sa Bulevara oslobođenja skretati levo u Ulicu Maksima Gorkog, zatim levo u Stražilovsku ulicu, pa u Ulicu Žarka Zrenjanina, odakle će skretati levo na Bulevar Mihajla Pupina do terminala u Šafarikovoj ulici.
U smeru Centar – Avijatičarsko naselje autobusi će sa terminala u Šafarikovoj ulici nastavljati do Bulevara Mihajla Pupina, potom će skretati desno u Ulicu Žarka Zrenjanina, pa desno u Ulicu Vojvođanskih brigada, zatim desno u Ulicu Maksima Gorkog, odakle će ulaziti na Bulevar oslobođenja do Futoške ulice i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE POSTOJEĆA AUTOBUSKA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

(Foto: Damir Kremer – Autobusi.NET)

Descargar musica