Ljubičasta Scania na biogas

Ljubičasta Scania na biogas

Britanski grad Reding je bogatiji za 17 dabl dekera ADL sa šasijom Scania koju pogoni biogas.

Gradski prevoznik „Reading Buses“ je stavilo u pogon 17 novih luksuzno opremljenih Scania dabl dekera na biogas. Autobusi koje je karosirala firma Alexander Dennis će saobraćati u Redingu na liniji koja nosi naziv „Purple 17“ (Ljubičasta 17). Ovo je prva frekventna autobuska linija u Ujedinjenom Kraljevstvu, u kojoj autobus može istovremeno da poveze sva korisnika invalidskih kolica.

scania_adl_reading-buses

„Oduševljeni smo što smo uspeli da sarađujemo sa Skanijom i firmom Alexander Dennis na uvođenju posebnih specifikacija za ove gradske autobuse“, kaže Martijn Gilbert, glavni izvršni direktor kompanije Reading Buses. „Oni korisnicima pružaju moderno i ekološko putovanje, uključujući i niz funkcija koje upotpunjuju putnicima ugođaj, uz najnoviju digitalnu povezanost i dodatne funkcije za korisnike invalidskih kolica“.

Autobusi imaju dvoja vrata, jedna za ulaz i jedna za izlazak, što smanjuje vreme na autobuskim stajalištima. Takođe poseduju 4G bežični internet, kao i USB punjače i kuke na sedištima za kapute i kese.

„Skanija je čvrsto posvećena prelasku na održivije transportne sisteme“, komentariše Mark Oliver iz firme Scania Great Britain. „Kada je reč o biogasu, emisija ugljen-dioksida iz Skanija autobusa se smanjuje do 84% u poređenju sa redovnim dizel vozilima. Oni su znatno tiši što ih čini idealnim izborom za urbane uslove.“

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica