Za umrežavanje autobuskih polazaka 6 miliona evra

Za umrežavanje autobuskih polazaka 6 miliona evra

Berlinski Distribusion je od različitih investitora obezbedio sredstva za razvoj globalnog distributivnog sistema (GDS) polazaka međugradskih autobusa.

Berlinski startap u putničkim tehnologijama Distribusion je podigao 6 miliona evra od investorskih fonodva Northzone, Creandum i HR Ventures za potrebe razvoja globalnog distributivnog sistema polazaka međugradskih autobusa.

Sredstva će se koristiti za ubrzavanje razvoja proizvoda i tehnologije, na pridobijanje i integraciju novih autobuknih operatera i prodajnih kanala. Osim toga, Distribution će osigurati pokrivenost tržišta u Evropi i proširiti svoje poslovanje na glavnim tržištima međugradskih autobusa u Južnoj Americi i jugoistočnoj Aziji. U tu svrhu, timovi u Berlinu i Bonu će se utrostručiti do kraja 2016. godine.

Sa svojom inovativnom tehnologijom, Distribusion omogućuje međugradskim i šatl prevoznicima spajanje u svetsku prodajnu mrežu putničkih web stranica, turističkih agencija i mobilnih aplikacija. Na taj način, autobuski prevoznici smanjuju troškove upravljanja raznim partnerstvima i istovremeno povećavaju prodaju karata. U tom procesu razni prodajni partneri zarađuju od velikog broja autobuskih usluga kroz jedinstveni sistem.

Distribusion već posluje sa vodećim evropskim brendovima u prevozu putnika i prevoznih preduzeća. U sistemu imaju preko 2 miliona vožnji sa više od 60 autobuskih prevoznika u 25 zemalja.
(Foto Distribusion)

Descargar musica