100 električnih BYD za Santjago

100 električnih BYD za Santjago

Čileanska vlada je organizovala ceremoniju dolaska 100 električnih autobusa tipa BYD K9FE u glavni grad Santjago.

Lokalni partner kompanije BYD, kompanija Enel, predala je vozni park gradskom prevozniku Metbus. Vozni park od 100 autobusa tipa K9FE radiće na najvažnijim oblastima Santjaga. Ovi autobusi opremljeni su najnovijom tehnologijom baterija komanije BYD, koje sa jednim punjenjem imaju opseg preko 250 kilometara.

byd_chile_1

BYD potpuno električni autobusi prevoze i na drugim mestima u Čileu, i njihova tehnologija je prošla državne standarde sertifikacije autobusa. Ogranak kompanije BYD u Čileu osnovan je 2014. godine sa ciljem promovisanja poslovanja električnim vozilima kroz zemlju. U maju 2016. godine BYD je lansirao svoj prvi električni autobus za javni prevoz u Čileu, a u maju 2017. kompanija je dobila prvu porudžbinu za dva električna autobusa u zemlji. U septembru iste godine, bivši predsednik Čilea, Eduardo Frei Ruiz-Tagle i visoka delegacija, posetili su glavno sedište BYD u Šandženu kako bi lično prisustvovali ceremoniji otvaranja potpuno električnog voznog parka K9FE za Čile. Ovi autobusi prevoze od novembra 2017. godine i prešli su više od 100.000 kilometara.

byd_chile_2

Trenutno, BYD potpuno električni autobusi uspešno rade na tržištima u mnogim zemljama širom Latinske Amerike, uključujući Čile, Kolumbiju, Ekvador, Brazil i Urugvaj. Ukupno, BYD putpuno električni autobusi, taksi i druga vozila proširili su se na preko 300 gradova, u preko 50 zemalja i regiona.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica