Bekerova jubilarna 100. Setra

Bekerova jubilarna 100. Setra

Nova troosovniska Setra S 516 HD iz serije ComfortClass 500 je za firmu Beker jubilarni stoti autobus marke Setra u voznom parku.

Autoprevoznik Beker (Becker-Reisen GmbH & Co. KG) iz mesta Bad Endbah kod Marburga u Nemačkoj slavi značajan jubilej u vidu novog autobusa S 516 HD. Turistički autobus iz serije ComfortClass 500 je 100. autobus marke Setra u njihovom voznom park koji se danas sastoji od 54 autobusa. Za Bekera je veoma bitno to što su autobusi Setra veoma kvalitetni, pouzdani i dugotrajni. Zahvaljujući tome, Setra stara četiri godine je izuzetno profitabilna za preprodaju.

Übergabe Becker Juni 2014

Četiri godine – to je maksimalan operativni vek jednog autobusa u firmi Beker. Nakon tog perioda se vozila zamenjuju novim modelima. Takav će slučaj biti i sa ovom Setrom S 516 HD, koja ima mesta za 48 putnika, a opremljena je najmodernijim sistemima bezbednosti i asistencije vozaču. Samo par dana nakon primopredaje, ovaj autobus je privlačio poglede Norvežanima, jer je prvo putovanje ovog autobusa bilo u Oslo.

Übergabe Becker Juni 2014

Firmu Beker je 1935. godine osnovao Karl Beker koji je svojim prvim autobusom vozio radnike na gradilišta autoputeva i na ekskurzije. Prvi autobus marke Setra su naručili 1963. godine i to je bio model S 14. Od tog trenutka, firma Beker ostaje verna ovoj marki.
(Foto: Daimler)

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica