BG: Radovi u Borskoj, izmena na linijama 47, 50, 54 i 59

BG: Radovi u Borskoj, izmena na linijama 47, 50, 54 i 59

JKP „Beograd put“ izvodi radove na popravci kolovoza u ulici Borskoj na delu od terminusa “Miljakovac 1” do ulice Miška Kranjca u Beogradu (Rakovica) u periodu od 13.03.2015.godine od 22:00 časa do 16.03.2015.godine do 04:00 časa.
Tokom izvođenja radova vozila sa linija JGP-a će delimično izmeniti trasu i to:

• Linija br.47:

– u oba smera, će na delu od raskrsnice ulica Borska-Vareška do raskrsnice ulica Miška Kranjca-Patrijarha Dimitrija saobraćati sledećim saobraćajnicama: Vareškom, Patrijarha Dimitrija i dalje redovnom trasom.

• Linija br.50 i 59:

– u oba smera, će na delu od raskrsnice ulica Borska-Vareška do raskrsnice ulica Miška Kranjca-Pilota Mihaila Petrovića saobraćati sledećim saobraćajnicama: Vareškom, Patrijarha Dimitrija, Miška Kranjca i dalje redovnim trasama.

• Linija br. 54:

– u smeru ka Domu zdravlja “Kanarevo brdo”, će na delu od raskrsnice ulica Patrijarha Dimitrija-Miška Kranjca do raskrsnice ulica Vareška-Prve šumadijske brigade saobraćati sledećim saobraćajnicama: Patrijarha Dimitrija, Vareškom i dalje redovnom trasom.
– u povratku vozila će, na delu od terminusa “Miljakovac 1” do raskrsnice ulica Patrijarha Dimitrija-Miška Kranjca, umesto ulicama Borskom i Miška Kranjca, saobraćati sledećim saobraćajnicama: Borska, Vareška, Patrijarha Dimitrija i dalje redovnom trasom.

• Vozila sa linije broj 94 neće menjati trasu.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JGS-a.

(Foto: Miki – Autobusi.NET)

 

Descargar musica