Fudbaleri Kelna u novoj Setri

Fudbaleri Kelna u novoj Setri

Igrači fudbalskog tima ‘1. FC Köln’ profesionalne Bundeslige iz Kelna će od sada putovati u novom timskom autobusu – Setra S 516 HD.

Fudbalski klub ‘1. FC Köln’ će start ovogodišnje sezone Bundeslige započeti sa novom Setrom S 516 HD. Čak i pre nego što se začuje pištaljka za početak sezone 2014/15, ovaj klub je na dobitku nabavkom ovog luksuznog autobusa iz serije Setra ComfortClass 500, jer tim dobija prvu ligu i kad su putovanja u pitanju. Inače, vlasnik ovog autobusa je prevoznik Šiling (Schilling Omnibusverkehr GmbH).

S 516 HD, 1. FC Köln, Schilling Omnibusverkehr GmbH

Ovaj luksuzni troosovinac je opremljen sa 28 kožnih sedišta tipa ‘Setra Voyage Supreme’ sa električno podesivim lumbalnim delom, obezbeđujući na taj način izuzetan komfor igračima čak i na dugim putovanjima. Igrači mogu da se udobno opruže koristeći elektronski podesive naslone za noge na sedištima okrenutim licem u lice sa klupskim stočićem ili da uživaju u piću i hrani pripremljenim u integrisanoj kuhinji. Na svakom sedištu postoji utičnica za struju, kao i USB priključak, dok LED osvetljenje pravi prijatnu atmosferu za vreme noćnih putovanja.
(Foto: Daimler)

Descargar musica