VDL Futura za PSV Ajndhoven

VDL Futura za PSV Ajndhoven

Novi timski autobus za PSV je luksuzno opremljena VDL Futura FHD2-139 dužine 13,9 metara sa svega 36 sedišta.

U lovu na svoje 25. nacionalno prvenstvo, PSV (Filipsova Sportska Unija) će imati nov turitički autobus za prevoz predstavnika Ajndhovena na njihove utakmice počevši od sezone 2019/2020. Luksuzni model Futura dužine 13,9 metara predstavljen je prevozniku Kupers Touringcars i u isto vreme zvanično prezentovan navijačima, igračima i osoblju PSV-a. 30 navijača, srećnih dobitnika PSV takmičenja, preuzeli su vozila od kompanije VDL Bus & Coach u Valkensvardu. Timski autobus zvanično je predstavljen igračima i osoblju u Herdgangu, trening kompleksu PSV-a.

VDL_Futura_FHD2-139_PSV_Eindhoven_2

Kompletan sa svim pogodnostima
Novi PSV timski autobus je VDL Futura turistički autobus, napravljen zarad maksimalne udobnosti, sa brojnim modernim tehnologijama i poseduje crvenu boju kao najdominantniju i u enterijeru i spolja. Moto ”Jedinstvo čini snagu” ispisana je na pozadini troosovinskog autobusa, sa slikom crvenih i belih ukrasa na dresevima sa imenom sponzora “Metropool Brainport Eindhoven” ispod njih.

Vozila imaju 36 crvenih i belih kožnih sedišta, sa USB priključcima na dohvat ruke. Luksuzna kuhinja u pozadini autobusa prostire se u punoj širini i ima dva frižidera, mikrotalasnu pećnicu, rernu, aparat za kafu i radnu ploču sa slavinom i sudoperom. Tokom vožnje dostupan je bežični internet, kao i toalet i šest LCD ekrana. Takođe postoji šest VIP stolova sa LED rasvetom za koji može da sedne po četvoro putnika.

PSV timski autobus poseduje prevoznik Kupers Touringcars, zvanični dobavljač za PSV godinama unazad. Kupers obezbeđuje autobuski prevoz za rezervni sastav, PSV U21, ženski tim, mlade timove i udruženje navijača kluba.

VDL_Futura_FHD2-139_PSV_Eindhoven_1

Metropolitan Region Brainport Eindhoven
Zajedno sa kompanijama ASML, Philips, High Tech Campus Eindhoven and Jumbo Supermarkets, VDL grupacija je započela inovativnu, pionirsku saradnju sa PSV-om. Par kompanija se pridružilo kao premijum partneri pod imenom ”Metropoolregio Brainport Eindhoven” (Metropolitan Region Brainport Eindhoven). Oni će sarađivati na vrhuncu inovacija,vitalnosti, zabave, razvoja talenta i regrutovanja. Njihova ambicija je da zajedničkom radom još vise istaknu region kao lidera u znanju, visokoj tehnologiji i inovacijama.

Kupers Touringcars
Kompanija Kupers je osnovana 1931. godine kada je obezbeđivala prevoz radnicima iz različitih fabrika u Limburgu i Severnom Brabantu 1945. posle rata, kompanija je ponovo otvorena. Kasnije, tokom šezdesetih i sedamdesetih, Kupers je pomerio svoj focus na dnevna putovanja i putnički noćni prevoz širom Evrope. Saradnja sa De Jong Intra Vakanties satira od 1978. godine, a od 2013. Kupers ima 50% udela kompanije. Kupers takođe obezbeđuje servis autobusa sa sopstvenom oznakom, Van der Biesen Travel i blisko sarađuje na mnogim drugim stranama uključujući firmu Arriva Personenvervoer, za koju Kupers obezbeđuje redovne usluge na različitim linijama za duži period.

Poslednjih godine, kompanija je napravlia niz akvizicija, radi postizanja uštede troškova kroz geografsku ekspanziju i raznolikosti unutar radnog paketa kroz fokus na lokalnom tržištu. Kupers je preuzeo firmu Litax Reizen iz Reuvera (Roermond) 2015. godine, de Kruyff Touringcars iz Ajndhovena 2017. i BBA Tours iz Tilburga 2018. To je doprinelo da vozni park poseduje 82 vozila i radnu snagu veću od 230 zaposlenih u 2018. godini. Proteklih godina, promet je porastao sa 5 miliona evra 2014. na 15 miliona u 2018. Kupers pridaje veliku važnost snabdevanju vrhunskim kvalitetom i zato ulaže između 3 i 5 miliona evra godišnje u nove gradske autobuse i turističke autobuse. Od ukupnog broja autobusa, 65 je opremljeno najmodernijim Euro 6 motorima, koji su jedinstveni u industriji. Kupers i VDL imaju blisko prijateljstvo. Otkako je saradnja između kompanija počela, Kupers je kupio 350 vozila od grupacije VDL.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica