Iveco Daily Touris prvi minibus godine

Iveco Daily Touris prvi minibus godine

Nakon nagrade Bus of The Year i Coach of The Year, urednici vodećih evropskih časopisa o autobusima su po prvi put održali test Minibus of The Year, a prvu titulu je odneo Iveco Daily Touris.

Za razliku od navedene dve nagrade, nagrada za minibus godine važi za ovu godinu i uručena je na sajmu FIAA u Madridu. Ovo je druga uzastopna pobeda za Iveco u kategorijama za najbolje vozilo, s obzirom da je Magelys Pro odneo titulu Coach of The Year 2016.

Iveco Daily Touris prvi dobitnik nagrade Minibus of The Year. © Slobodan Kostić

Iveco Daily Touris prvi dobitnik nagrade Minibus of The Year. © Slobodan Kostić

Nagradu je čelnicima italijanskog brenda uručio Tom Terjesen, predsednik Bus & Coach of The Year žirija, i istakao je da je turistički Daily odlična kombinacija kvalitetne karoserije i udobnosti za putnika. “Snažan Euro 6 motor uparen sa osmobrzinskim automatskim menjačem daje odlično iskustvo u vožnji, a tu je i veliki prtljažnik sa dodatnim pretincima, čime se ne odaje utisak o malom vozilu. Činjenica da je ovaj minibus od nule izrađen u matičnoj fabrici daje kupcima čini održavanje i servisnu mrežu efikasnom u celoj Evropi”, izjavio je Terjesen.

Descargar musica