Kiepe Electric sistemi za autobuse na struju

Kiepe Electric sistemi za autobuse na struju

Nemački proizvođač električnih sistema za autobuse dobio narudžbine iz Italije, Nemačke i SAD.

Specijalista za vozila sa nultom emisijom najavljuje porudžbinu za dodatne projekte opremanja električnih autobusa. U Italiji, od 2019. godine pa nadalje, devet električnih autobusa sa IMC tehnologijom punjenja biće u pogonu na novoj ekspresnoj liniji pod imenom TRC na relaciji Rimini – Ričione. Pogonska baterija omogućava autobusima pristup i izlaz iz elektrifikovane trase duž puteva bez nadzemnih vodova.

kiepe_electric_esslingen

U Nemačkoj, grad Eslingen proširuje svoj vozni park trolejbusa na baterije sa deset vozila. Lokalni javni prevoznik koristi četiri električna autobusa firme Kiepe Electric na redovnoj liniji od 2016. godine. Fokus je ovde na unapređenju inovativnosti tehnologije kompanije “In Motion Charging”. Sa novim sistemom IMC 500 i poboljšanom pogonskom baterijom, autobusi će sada biti u mogućnosti da prikupe 500 kWh snage od nadzemnih vodova, što povećava njihovu performansu pre svega na uzbrdicama.

kiepe_electric_usa

Na tržištu Sjedinjenih Američkih Država, prevoznik GDRTA sa sedištem u Dejtonu u državi Ohajo odlučio se za opciju od 26 električnih autobusa na dvostruki pogon koji će zameniti sadašnje trolejbuse.

Descargar musica