Limož kupuje trolejbuse Iveco Crealis

Limož kupuje trolejbuse Iveco Crealis

Francuski grad Limož sa pola veka tradicije u trolejbuskom saobraćaju, modernizuje mrežu sa modelom Iveco Crealis IMC.

Grad Limož koristi trolejbuse više od 50 godina i sada sada investira u novu generaciju Iveco Crealis. Tačnije, grad bira Crealis model koji se puni tokom vožnje, trolejbus koji je nedavno predstavljen na Međunarodnom sajmu privrednih vozila u Hanoveru i koji je tom prilikom dobio nagradu održivog autobusa 2019 u Urban kategoriji.

Crealis Trolleybus

Investicija je usmerena na modernizaciju postojeće mreže Limoža koji ima 298.000 stanovnika. Ova nova vozila, dopunjavajući svoj vozni park od blizu 30 trolejbusa koji su uveliko u službi, biće korišćeni na najprometnijim trasama. Model Crealis IMC ne gubi vreme na dopunjavanje svojih baterija, već se one pune automatski prilokom prevoza dok je povezan nadzemnim vodovima. Šta više, kako bi se očuvao arhitektonski kvalite gradskog centra, Crealis vozila koja se pune tokom vožnje, mogu da rade van kontaktne mreže na baterije na čak 25-40% trase.

iveco_crealis_imc

Nova generacija vozila pravi se na postojećoj Iveco Bus paleti i već je primila dve međunarodne nagrade u proteklim mesecima; model Crealis In-Motion-Charging osvojio je nagradu za javni prevoz u junu u kategoriji “Move Green” Energy-Environment, i upravo je nagrađen, kao što je već rečeno, titulom održivog autobusa 2019. godine u Urban kategoriji u Hanoveru na Međunarodnom sajmu privrednih vozila IAA 2018.

Izvor: Sustainable Bus

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica