ADL otvorio fabriku dabl dekera u Singapuru

ADL otvorio fabriku dabl dekera u Singapuru

Kompanija Alexander Dennis otvorila je nov objekat u Singapuru kako bi podržala svoj kontinuirani rast duž pacifičkog priobalja Azije. Novi objekat uključuje centre za distribuciju i obuku za širi region jugoistočne Azije i dodatak kancelarijama za lokalni tim koji radi sa kupcima i zainteresovanim strankama u Singapuru.

Kompanija Alexander Dennis, najveći svetski proizvođač dabl deker autobusa, iskoristila je svoje utvrđeno prisustvo kao lider na tržištu u Hong Kongu kao odskočnu dasku za širenje na nova tržišta jugoistočne Azije, ulazeći u Singapur 2014. i Maleziju 2015. godine. Obezbeđivanje najviše klase postprodajne podrške predstavlja centralni deo plana organizacije za dalji rast na pacifičko priobalje Azije.

ADL_SIngapore_1

Novi objekat površine 25000 kvadrata na severu Singapura u blizini graničnog prelaza ka Meleziji, Vudlends, ima skladište delova, radionicu za unutrašnjih delova autobusa, kao i najsavremeniju prostoriju za obuku i kancelarije. Dizajniran je tako da podržava uslove ugovora koje je definisala Uprava za kopneni transport Singapura.

Delovi posla kompanije Alexander Dennis u Singapuru porasli su značajno poslednjih nekoliko godina i ovaj novi objekat služiće kao centar za klijente iz jugoistočne Azije.

ADL_enviro500-singapore-tower-transit-1

Descargar musica