Setra i Mercedes na Bus Simulatoru 18

Setra i Mercedes na Bus Simulatoru 18

U najnovijem izdanju Bus Simulatora možete doživeti vožnju nekim od verno simuliraniih Daimlerovih autobusa u veoma realističnom okruženju.

Putovanje kroz fiktivni grad Seaside Valley sa Mercedes-Benzom ili Setrom. Ovo je moguće sa najnovijim „Bus Simulatorom 18“, sad prvi put dostupnim za PlayStation®4 i Xbox One®. Igra je doživela premijeru u Kelnu ove godine na manifestaciji „gamescom 2018“. Učesnici mogu da sednu za volan verno odrađenog gradskog autobusa Mercedes-Benz Citaro ili međugradskog autobusa Setra MultiClass, na primer. Iz izbora unutrašnjih i spoljašnjih pogleda, autobusima se lako upravlja kroz različite gradske ili međugradske linije i u različitim vremenskim uslovima.

Najnoviju verziju Bus Simulatora 18 za PC su razvile nemačke firme „astragon Entertainment“ i „stillalive studios“ i može se igrati samostalno ili u mreži sa najviše četiri igrača.

Po površini i broju posetilaca, gamescom 2018 je najveća manifestacija za kompjuterske i video igre. Održava se u Kelnu od 21-25 avgusta. Bus Simulator 18 za PC se može kupiti u specijalizovanim prodavnicama ili online.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica