Arriva kupuje VDL Citea Electric

Arriva kupuje VDL Citea Electric

Holandska Arriva tokom aprila u saobraćaj pušta 9 novih autobusa VDL Citea SLF-120 Electric.

Firma VDL Bus & Coach je već isporučila 3 električna autobusa Citea za kompaniju Arriva u Hertogenbosu u 2016. godini. 9 autobusa VDL Citeas Electric koji su započeli redovnu eksploataciju 1. aprila predstavljaju nastavak porudžbine. 3 od 9 autobusa su već prošlog meseca prošli na ispitivanju baterija nove tehnologije i infrastrukture za punjenje u praktičnim uslovima.

VDL_Citea SLF-120_Electric_Hertogenbosch

Na osnovu pozitivnih rezultata vozila sada mogu biti stavljena u redovan raspored vožnje. VDL Bus & Coach ne samo da isporučuje autobuse, nego i infrastrukturu za punjenje i u saradnji sa dobavljačem električne energije obezbeđuje pogon. VDL je zato sistemski dobavljač u ovom projektu i takođe je odgovoran za garantovan nivo usloge tokom rada.

Brz metod punjenja

Autobusi VDL Citeas SLF-120 Electric za firmu Arriva opremljeni su sa baterijama nove tehnologije koja omogućuje brže punjenje tako da se zahtevni raspored vožnje može ispuniti. Brz punjač je lociran na kraju linija 8 i 9. Na terminalu vozač parkira autobus uz punjač tako da se baterije mogu napuniti preko pantografa na krovu autobusa.

Za Hertogenbos, Arriva se opredelila za model VDL Citea SLF-120 Electric sa konfiguracijom od troja vrata. Ovi inovativni autobusi ne proizvode emisiju izduvnih gasova i takođe su vrlo tihi, što ne znači samo veću udobnost za vozača i putnike, nego doprinosi i prijatnijoj životnoj sredini stanovništvu. Autobusi takođe pružaju dodatni komfor u obliku USB punjača za mobilne telefone i bežični internet.

Descargar musica