Autobuske karte su online!

Autobuske karte su online!

Portal Polazak.com prvi u Srbiji prodaje prave elektronske autobuske karte.

Predstavljamo vam prvi virtuelni šalter za prodaju autobuskih karata u Srbiji! Već danas putem sajta Polazak.com možete kupiti prvu pravu elektronsku autobusku kartu u Srbiji! Kupovina karata nikada nije bila jednostavnija, brža i manje iscrpljujuća. Sve što vam je potrebno su kompjuter, platna kartica i dobra volja.

polazak_qr_code

Vođen željom da pripreme za put učini što jednostavnijim za sve putnike, a javnim prevoz što dostupnijim i prilagođenim potrebama putnika 21. veka, tim sajta Polazak.com nastavlja sa svakodnevnim inovacijama.

Nakon predstavljanja virtuelnih perona srpskog javnog prevoza na koje su postavljeni polasci svih registrovanih autoprevoznika iz regiona, i nakon uverenja da se svim korisnicima pružaju najažurnije i najpouzdanije informacije o redovima vožnje na srpskom internetu, pripreme za putovanje konačno su otišle korak dalje.

polazak_bus_karta

Za početak, putem desktop stranice portala Polazak.com biće dostupna internet prodaja autobuskih karata za najpopularnije evropske destinacije poput Ciriha, Bazela, Ženeve, Beča, Venecije, Pariza, Skoplja i mnogih drugih, dok će se lista dostupnih elektronskih karata za popularne evropske gradove širiti svakodnevno. Paralelno sa proširenjem broja destinacija, uskoro će online prodaja karta biti omogućena i u Android aplikaciji Red Vožnje i na mobilnoj verziji sajta.

baner ticketing fb

Želite li da vašu kartu kupite bez stajanja u redu, skupljanja gomile papira, naručivanja karata putem telefona uz nepotpune informacije i skrivene troškove, i bez obaveze plaćanja u kešu?!
Jednostavno, zar ne?

Posetite www.polazak.com još danas i uverite se i sami!

polazak_logo

Descargar musica