BG: Linija 303 se produžava do Vrčina

BG: Linija 303 se produžava do Vrčina

Od srede 16.03.2016. godine biće produžena trasa redovne linije JLPP-a br. 303 od postojećeg terminusa u Zaklopači do novouspostavljenog u Vrčinu.Na zahtev građana Vrčina i uz podršku predstavnika GO Grocka, iniciran je predlog da se u funkciji kvalitetnije veze građana Vrčina sa potezom duž Smederevskog puta i linijama JLPP-a koje saobraćaju na relaciji od centra grada ka naseljenim mestima na teritoriji GO Grocka, izvrši produženje postojeće linije JLPP-a br. 303 (Ustanička – Zaklopača) do ovog naseljenog mesta.

Opredeljivanjem lokacije na kojoj će vozila linije JLPP-a br. 303 vršiti terminiranje i promenu smera kretanja u naseljenom mestu Vrčin, obeležavanjem postojećih stajališta javnog linijskog prevoza na produženom delu trase i definisanjem dinamičkih parametara rada, omogućeno je produženje navedene linije.

Linija br. 303 će na produženom delu trase od Ulice JA u naselju Zaklopača, saobraćati Ulicom Bulevar revolucije u delu naselja Vrčin-Gornji kraj, dok će nakon prelaska autoputa promenu smera kretanja vršiti sistemom ulica: Industrijska – Save Kovačevića – Ivo Lola Ribar i dalje u povratku Bulevarom revolucije. Vozila će koristiti postojeća registrovana stajališta linija koje održava SP „Lasta“, odnosno: „Zaklopača (Ćelije)“, „Jankovića kraj“, „Vrčin (Gornji kraj)“, „Vrčin (nadvožnjak)“ i „Vrčin 2“.

Radnim danom vozila na liniji JLPP-a br. 303 će saobraćati u vršnim periodima u intervalu nailaska od 30 minuta, u vanvršnim periodima i subotom na 40 minuta, nedeljom i praznikom na 45 minuta.

(Foto: Daree, Autobusi.NET)

Descargar musica