BYD ADL Enviro200EV za Novi Zeland

BYD ADL Enviro200EV za Novi Zeland

Prevoznik Red Bus iz Krajstčerča predstaviće prvi novozelandski potpuno električni gradski autobus početkom sledeće godine sa tri autobusa na baterijeEnviro200EV, koje je poručila od kompanije Alexander Dennis Limited (ADL).

Električni autobusi koji će biti isporučeni do marta 2019. godine, biće u upotrebi na direktnoj liniji 29 između centra grada i Krajstčerč aerodroma, koja godišnje preveze više od 200.000 putnika. Njihova sposobnost da rade tokom celog dana na aerodromu bez dopunjavanja omogućava im da u potpunosti zamene tri postojeća dizel autobusa. Ovi autobusi dužine 12 metara biće u potpunosti klimatizovani i moći će da prime 60 putnika.

BYD_ADL_Enviro200EV_RedBus_2

Prevoznik Red Bus je zainteresovan za potencijal šire upotrebe električnih autobusa i testiraće nove autobuse na drugim linijama, uključjući one na brdovitom predgrađu Krajstčerča, nakon što se uvedu u eksploataciju.

BYD_ADL_Enviro200EV_RedBus_1

Model Enviro200EV kombinuje najsavremeniju tehnologiju baterija BYD sa stručnim znanjem kompanije ADL u izgradnji autobusa lake kontrukcije i orijentisanim ka putnicima. Ovo je najprodavaniji autobus u Velikoj Britaniji nakon njegovog predstavljanja 2016. godine sa 180 vozila koji su u eksploataciji ili su poručeni. Tri autobusa Enviro200EV za Krajstčerč stižu nakon dva slična vozila koja obezbeđuju veoma pozitivne operativne rezultate u Oklandu od njihovog predstavljanja početkom ove godine.

Descargar musica