Deset Neoplana za Rumune

Deset Neoplana za Rumune

Rumunski prevoznik Christian Tour od nedavno u voznom parku ima 10 novih turističkih autobusa tipa Neoplan Cityliner i Tourliner. Filijala prevoznika Christian Tour i u Srbiji.

Christian Tour je jedan od najvećih rumusnkih turističkih prevoznika i od nedavno je bogatiji za 10 autobusa tipa Neoplan, od kojih je 4 tipa Cityliner i 6 tipa Tourliner. Simboličan ključ autobusa je Mariusu Pandelu, generalnom direktoru prevoznika Christian Tour na primopredaji uručio Miloš Vujanović, generalni direktor MHS Truck & Bus Grupe koja je uvoznik autobusa MAN i Neoplan za Rumuniju.

neoplan_memento_romania1

Opremljeni su luksuznim sedištima, internetom, utičnicama za struju od 220 V i LCD monitorima. Materijali korišćeni za enterijer zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Vozila su opremljena različitim sistemima asistencije vozaču, kao što su LGS sistem za držanje pravca u saobraćajnoj traci, EBA sigurnosni sistem za asistenciju prilikom kočenja, prediktivni tempomat EfficientCruise, kao i ESP i MAN-ov multimedijalni navigacioni sistem.

neoplan_memento_romania2

Vozila će nositi oznake „Memento“ i uglavnom će raditi na dugolinijskom transportu, ali će po potrebi voziti i na drugim linijama rumuskog prevoznika. Christian Tour je jedan od najvećih rumunskih prevoznika koji svoje usluge širi i van granica. Iz tog razloga su otvorili filijale u različitim evropskim zemaljama kao što su Velika Britanija, Španija, Grčka, Poljska, Mađarska, Moldavija, kao i Srbija.
(Foto MAN Truck & Bus)

Descargar musica