Električna VDL Citea Low Entry

Električna VDL Citea Low Entry

Kompanija VDL Bus & Coach proširila je paletu familije Citea Electric sa dve nove niskoulazne varijante, sa dužinom od 12 i 12,9 metara.

Proširenje proizvodne linije VDL Citea Electric uz novi dodatak Low Entry varijanti predstavlja logistički korak ka povećanju održivosti javnog prevoza. Varijante dužine novog modela Low Entry Electric, kao i njihovih dvojnika na dizel, idealne su za gradski i lokalni prevoz, nude različite opcije konfiguracije vrata i fleksibilan izgled enterijera. Obe SLE Electric verzije su odlična dopuna modela Citea LLE-99 Electric, i uglavnom su trenutno raspoređene na regionalnim linijama u Holandiji i Luksemburgu.

VDL_Citea_Electric_Low_Entry

Model Citea SLE Electric je standardno opremljen sa novim baterijama od 216 kWh i kao opciju može da poseduje nove baterije od 288 kWh. To autobusu omogućava radijus između 100 i 200 kilometara, bez dodatnog punjenja. Obe varijante od 12 i 12,9 metara su standardne sa CCS utikačem. Po izboru, model Citea SLE Electric može biti opremljen sa obrnutim pantografom, ili montiranom na krovu, sa kapacitetom od 450 kW.

Ove nove varijante pružaju kompaniji VDL Bus & Coach, sa još većim brojem konfiguracija, da i dalje podržava prelazak na održiv javni prevoz. Zahvaljujući baterijama visokog kvaliteta i pametnim rešenjima punjenja, moguće je dostići radnu udaljenost i do 500 kilometara tokom dana. Proširenje linije VDL Citea Electric sa novim varijantama Citea SLE Electric, nudi prevoznicima čak i viši stepen fleksibilnosti i više opcija za postizanje savršene usklađenosti sa njihovim razvojnim zahtevima i radnim prioritetima.

Descargar musica