Električni Urbino za Saragosu

Električni Urbino za Saragosu

Solaris Bus & Coach je prevozniku Avanza iz španske Saragose isporučio na probu Solaris Urbino 12 electric.

Dobitnik nagrade Gradskog autobusa godine na takmičenju „Bus of the Year 2017“, Solaris Urbino 12 electric, isporučen je radi testiranja na nekoliko nedelja u Saragosu, glavni grad autonomne zajednice Aragon u Španiji. Ispitivanje vozila iz Poljske sa nultom emisijom na liniji sprovodiće lokalni prevoznik Avanza Zaragoza. Autobus isporučen u Španiju je Solaris Urbino 12 electric sa nultom emisijom, koji je pozitivno ocenio žiri urednika iz 20 zemalja na takmičenju Bus of the Year 2017. Poljski proizvođač opremio je vozilo sa Solaris High Energy baterijama od 240 kWh. Dva sistema za punjenje instalirana su u autobus: jedan koji koristi pantograf za punjenje tokom zaustavljanja na autobuskim stajalištima, i drugi koji koristi priključak za punjenje u autobuskoj garaži. Izvor pogona autobusa je električna osovina sa dva integrisana motora, od 115 kW svaki.

New_Solaris_Urbino_12_electric_test_bus

Moderan električni autobus koji je proizveo Solaris, karakteriše visok kvalitet i odlične performanse. Prevoznik Avanza Zaragoza će ga uvesti u saobraćaj kako bi služio putnicima na redovnim linijama u narednim nedeljama, omogućavajući stanovnicima da se upoznaju sa prednostima vozila. Između ostalog, to uključuje efikasnu klimatizaciju ili napredni sistem za informisanje i nadgledanje putnika. Vozačeva kontrolna tabla u vidu tač panela koja se sastoji od 3 nezavisna monitora, takođe će biti od velikog zančaja.

Solarisovo iskustvo na polju elektromobilnosti pokriveno je sa preko 11 miliona kilometara puta vozilima na baterijski pogon, koja su isporučena kupcima u 16 evropskih zemalja i 38 gradova. Vozila se mogu naći i na severu kontinenta poput Osla u Norveškoj ili Tempera u Finskoj, kao i u sunčanoj Barseloni. Od isporuke prvog vozila na baterije sa nultom emisijom kupcu u 2013. godini, kompanija iz Bolehova je isporučila ili potpisala ugovore za preko 400 ekoloških električnih autobusa.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica