Heideker vozi TopClass 500

Heideker vozi TopClass 500

Prva Setra TopClass 500 isporučena na jugu Nemačke pripada prevozniku Heideker iz Minsingena.

Za direktora Riharda Hajdekera, koji u svom voznom parku ima samo turističke autobuse proizvedene u Ulmu, u obzir dolazi samo vrhunski kvalitet koji nude ove troosovinske kočije. Kompletan ugođaj na turističkom putovanju se ne sastoji samo od dobrog izbora hotela, već i od izbora vozila za putovanje. Iz tog razloga je ova kompanija lojalna autobusima Setra već 50 godina.

setra_s516hdh_heideker2

setra_s516hdh_heideker1

Različiti sistemi asistencije, koji podržavaju vozača u svim situacijama u saobraćaju, obezbeđuju maksimum sigurnosti na evropskim putevima. Pored ostalih, tu je sistem ABA2 (Active Brake Assist 2), koji reaguje u slučajevima nužde i smanjuje rizik od sudara.

Setra S 516 HDH zadovoljava svaki mogući zahtev putnika. Ovaj autobus sa pet zvezdica je opmreljen sa 46 udobnih sedišta tipa „Setra Voyage Supreme“ sa kožnim uzglavljima i odmorištima za noge. Tu se nalazi i kuhinja, kao i vrhunski audio-video sistem sa individualnim priključcima za smartfon.

Prevoznik Heideker je osnovan 1952. godine preuzimanjem jednog malog prevoznika koji je osnovan još 1927. godine. Od modela Setra S 8 je počela ekspanzija ove firme. Jedan veoma poseban autobus tipa S 415 HD je stigao 2001. godine u vozni park – bio je to 75.000. autobus marke Setra koji je izašao iz proizvodnje od 1951. godine.

(Foto: Daimler)

Descargar musica