Heliox sistemi za punjenje u Luksemburgu

Heliox sistemi za punjenje u Luksemburgu

Holandska kompanija je razvila multi-standardni sistem za brzo punjenje električnih autobusa nezavisno od interfejsa koji koriste.

Kompanija Heliox je razvila novi sistem punjenja za električne autobuse. U pitanju je višestruki sistem punjenja koji omogućava različitim električnim autobusima da se napune sa Heliox brzim punjačem nezavisno od interfejsa koji koriste za punjenje. Autobusi koji prate principe Bus-Up pantografa i autobusi koji koriste Oppcharge sistem, mogu da koriste isti Heliox punjač sa automatskim prelaskom sa jenog na drugi.

Heliox_multistandard_Sales_Lentz

Zajedno sa prevoznikom Sales Lentz u Luksemburgu, firma Heliox je otvorila prvi jedinstven multi-standardni sistem punjenja, u Luksemburgu. Sistem se nalazi u garaži kompanije Sales Lentz. Inauguraciji sistema je prisustvovala Fransin Klosener, državna sekretarka Luksemburga za ekonomiju. Ona je rekla da zahvaljujući ovom plodonosnom partnerstvu kompanija Heliox i Sales-Lentz, Grand Duchy je jedan od prvih kandidata za elektro mobilnost u Evropi. Kompanija Sales-Lentz je oduvek bila jedan od prvih prihvatilaca novih tehnologija.

Heliox_eindhoven

„Razumemo našu ulogu kao javnog transportnog prevoznika kako bismo pokrenuli naše dobavljače, proizvođače autobusa, programere softvera, da bismo isporučili i razvili tehnologije koje idu u susret potrebama tržišta. Firma Sales-Lentz vidi sebe kao razvojnog patnera i preduzetnika koji je spreman da laže u održivu mobilnost“, rekao je generalni direktor prodaje, Georges Hilbert. Ove dve firme su partneri već nekoliko godina.

Heliox-Volvo-Bus-Sales-Lentz

„Kompanija Heliox vidi da sa iskustvom luksemburških projekata transportni sektor kroz Evropu se dalje razvija ka alternativnim oblicima mobilnosti, a naše pouzdane i snažne inovacije su dobro primljene“, kaže Koen van Haperen, menadžer za razvoj poslovanja kompanije Heliox. Iz Heliox-a kažu da je firma lider na globalnom tržištu u sistemima brzog punjenja u javnom prevozu, električnim kamionima, mornarici, rudarstvu i lučnoj opremi. Ona pruža jedinstvenu kombinaciju CCS garažnog sistema punjenja od 25 do 150kW i sistem punjenja u svakoj prilici sa snagom od 600kW. Heliox posluje na globalnom nivou sa sedištem u Holandiji i lokalnim kancelarijama u Ujedinjenom Kraljevstvu, Australiji, Singapuru i Indiji.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica